Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Πρόκληση «πειναλέου» Συριζαίου μέσα στην Βουλή: Συντομεύετε συνάδελφοι, είναι ώρα φαγητού τώρα!

Νέο δείγμα πολιτικής αλητείας και αναισθησίας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εντός της Βουλής. Αυτή την φορά, θλιβερός πρωταγωνιστής ήταν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός, ο οποίος ως προεδρεύων (!) εκείνη την στιγμή θεώρησε σωστό να απαντήσει ως εξής σε αναφορά που έγινε στα αντίμετρα της κυβέρνησης και τα συσσίτια στα σχολεία: «Παρακαλώ κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας…»!
Πρόσθεσε, μάλιστα, στην συνέχεια: «Μην ανοίγετε την κουβέντα, κύριοι συνάδελφοι, γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα»!

Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι οι συριζαίοι είναι «λιγούρια της εξουσίας», αλλά ότι και θα το έδειχναν με την πλέον αισχρή συμπεριφορά πεινάλα κοιλιόδουλου δεν το περιμέναμε. Βεβαίως, ο Μανιός δεν είναι μια άγνωστη περίπτωση. Ψευτόμαγκας και πολιτικά θρασύδειλος, έλεγε τον Φεβρουάριο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει μείωση του αφορολογήτου.
Τώρα όχι μόνο θα το ψηφίσει, αλλά θα το κάνει και με φανατισμό. Θα χρησιμοποιούσαμε και την έκφραση «δαγκωτό», αλλά επειδή  μπορεί να τρώει καμιά μπανάνα εκείνη την ώρα (μιας και φαίνεται ότι έχει μεγάλη  όρεξη) είναι πιθανόν να έχει απασχολημένο το στόμα και τα δόντια του…
Την ώρα που ολοένα και περισσότεροι Έλληνες πεινάνε, ο Μανιός βρήκε την ώρα και την διάθεση να πουλήσει «χιούμορ» του αισχίστου είδους. Θαυμάστε χαρακτηριστικό δείγμα «ήθους αριστεράς» και «αριστερής ανωτερότητας».
Θα μπορούσαμε να αναπαράγουμε ορισμένα μόνο από τα σχόλια που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο γι’ αυτήν την απίστευτη «μορφή» (απ’ όλες τις απόψεις), αλλά δεν το κάνουμε, γιατί αμφιβάλλουμε αν ένας τέτοιος τύπος μπορεί να νιώσει το αίσθημα της ντροπής μετά από τέτοια δήλωση «της πλάκας».
Η αγένεια του… γενειοφόρου βουλευτή, με την ελεεινή και τρισάθλια συμπεριφορά που παραπέμπει στον χαρακτήρα του αιώνια πεινάλα «Πόλντο» από τα κόμιξ που διαβάζαμε πιτσιρικάδες, δεν είναι απόκλιση από τον κανόνα, αλλά ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα το πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της «ηθικής ανωτερότητας» ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ