Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η κυβέρνηση των τσιπροκαμμένων αποκτά νέο σύμμαχο τους Ρότσιλντ και μάλιστα θα τους πληρώνει αδρά, ενώ την ίδια στιγμή δικηγόρος της οικογένειας Ρότσιλντ ήταν ο Δένδιας. Οπότε καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής από πού έπεσαν τα τηλέφωνα για να αποβληθεί ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής από την χθεσινή επιτροπή.
Φιλικά, Μάριος

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Παράνομος ο αποκλεισμός μας! Μνημονιακή συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν οδηγηθήκαμε στην κρίση από την Χρυσή Αυγή, αλλά από τους υπερασπιστές του "δημοκρατικού τόξου". Και λέει ο λαός: "το ψάρι βρωμά από το κεφάλι" αλλά επίσης "φωνάζει ο κλέφτης". Δεν είναι ευχάριστο πράγμα το να μιλάς στην βουλή ως αντιπρόσωπος των ψηφοφόρων σου και κάποιο αόρατο χέρι να φέρει εμπρός σου εκείνον που προηγουμένως συνωμοτικά, εκβιαστικά, παράνομα, άδικα, και καταχρηστικά ως υπουργός παρενέβη στην δικαιοσύνη για να χώσει στην φυλακή εσένα και τους συναγωνιστές σου για 18 μήνες. Εκείνον που σου έχει κολλήσει το στίγμα του εγκληματία και σε έχει υποχρεώσει σε έναν ατελείωτο δικαστικό αγώνα απόδειξης της αθωότητάς σου, προκειμένου να εκτελέσει τις εντολές του διεθνούς σιωνισμού, και να μειώσει την εκροή ψήφων από το κόμμα του προς το δικό σου. Πολλοί από τους βολευτές έδραξαν της ευκαιρίας και μίλησαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, τα συστημικά ΜΜΕ βούιξαν εναντίον της Χρυσής  Αυγής, με σκοπό να παρουσιάσουν τους αληθινούς υπερασπιστές του ελληνικού λαού από τους τοκογλύφους σαν ακραίους. Όμως, υπάρχει ένα επικίνδυνα τεράστιο κενό στο επικοινωνιακό τρικ που έστησαν οι νεοταξίτες. Δηλαδή, ενώ υπάρχουν πολλές κάμερες σε κάθε σημείο της Βουλής που ασταμάτητα καταγράφουν τα πάντα απ' όλες τις πλευρές, ουδεμία έδειξε τον Η. Κασιδιάρη να συμπεριφέρεται βίαια. Αν υπήρχε κάποια τέτοια σκηνή τα ΜΜΕ ήδη θα την έδειχναν ατελείωτες φορές σε όλη την υφήλιο, και θα την έδειχναν επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο επικοινωνιακός κανιβαλισμός εναντίον της Χρυσής Αυγής τους έχει γυρίσει ως μπούμεραγκ. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ε.Δ.

Άθλιες ψευδολογίες Βούτση για να “δικαιολογήσει” την παράνομη αποβολή της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από την Βουλή

Το επεισόδιο στην βουλή με τον Νεοδημοκράτη Δένδια, έδειξε σε όλο τον κόσμο ποιός προκαλεί στην Βουλή την ένταση. Όχι μόνο πέρασε και δεν σεβάστηκε τον ομιλητή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αλλά όπως είδαμε επιχείρησε να του κατεβάσει με το χέρι του και το μικρόφωνο. Ο Ελληνικός λαός με τα εκλογικά ποσοστά που έδωσε και διαρκώς δίνει στην Χρυσή Αυγή της έχει δώσει μόνιμη κάρτα διαρκείας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ό,τι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και μάλιστα σε ρόλο πρωταγωνιστή. Ζήτω η Νίκη!
Γιάννης Κ.Π. Θησείο

Κυριάκο, γιατί κρύβεις την γραπτή δέσμευση σου στο ΔΝΤ για την εφαρμογή του 4ου Μνημονίου;