Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ομολογία σταλινισμού από τον Βούτση: Επιβάλλαμε την λογική της συλλογικής ευθύνης - Θα ανοίξετε και γκουλάγκ;

Εμάς εγκαλούνε για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά», αλλά μόνοι τους παραδέχονται την απολυταρχική εκτροπή κατά συναυτουργία που διαπράττει το μνημονιακό τόξο κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο σταλινικός Βούτσης παραδέχτηκε on air την επιβολή της συλλογικής ευθύνης και μάλιστα με συμφωνία όλων των αποκομμάτων της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, είπε:
"Έγινε ένα σημαντικό βήμα από την Ολομέλεια της Βουλής τις προηγούμενες μέρες που ήταν ένα στίγμα. Για πρώτη φορά αποβάλλεται μια ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα από μια τόσο σοβαρή διαδικασία στο βαθμό που υπήρχε το στίγμα της συλλογικής ευθύνης. Ομόφωνη αποδοχή από τα υπόλοιπα κόμματα, πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό σημείο προς τον δημόσιο χώρο. Από εκεί και πέρα όλοι είναι υπεύθυνοι".
Αυτή η δήλωση Βούτση αποτελεί όνειδος για ένα πολίτευμα που ακόμα και σήμερα προφασίζεται ότι είναι «δημοκρατία». Πρόκειται για την έπειτα από 64 χρόνια επιστροφής του φαντάσματος του Στάλιν πάνω από την Ελλάδα και την επιβολή της συλλογικής ευθύνης. Πότε άραγε θα ανοίξουν και τα γκουλάγκ για να πούμε και επισήμως πως η Ελλάδα από «δημοκρατία» έγινε «λαϊκή δημοκρατία»;