Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Με αυστηρά πρωτόκολλα συνταγογράφησης θα πρέπει άμεσα να αρχίσουν να λειτουργούν οι γιατροί, καθώς όποιος παρεκκλίνει θα τιμωρείται με αυστηρά πρόστιμα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο νέο μνημόνιο, οι νέοι κανόνες συνταγογράφησης που θα ορισθούν με βάση τα πρωτόκολλα, θα πρέπει να τηρούνται υποχρεωτικά οι γιατροί ώστε να αποζημιώνονται και τα φάρμακα που θα χορηγούν στους ασθενείς.
 Ακόμη ένας κοινωνικός πυλώνας στρέφεται κατά του γηγενούς πληθυσμού, μιας και οι «φιλοξενούμενοι» των πολιτικών απατεώνων που κυβέρνησαν και κυβερνούν τους παρέχουν δωρεάν όλο το φάσμα της ιατρικής περίθαλψης. Είθε η Χρυσή Αυγή να κυβερνήσει ώστε να δοθεί προτεραιότητα στον ελληνικό πληθυσμό, διαφορετικά σε λίγα χρόνια δεν θα υφίσταται.
Π.Χ.

Ομολογία σταλινισμού από τον Βούτση: Επιβάλλαμε την λογική της συλλογικής ευθύνης - Θα ανοίξετε και γκουλάγκ;

Την ώρα που ψηφιζόταν το μνημόνιο οι Τούρκοι έκαναν παρέλαση στο Αιγαίο  και τα βοθροκάναλα, μιλούσαν για κρίση πολεμικής σύγκρουσης με τον παλικαρά υπουργό  Εθνικής Άμυνας να εκτοξεύει πατριωτικές κορώνες,  και ενώ μας έδειχναν τους Τούρκους να κάνουν βόλτες οι πολιτικοί έθαβαν ανενόχλητοι την Ελλάδα. Περισσότερες περικοπές, για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τόσο για την προμήθεια οπλικών συστημάτων αλλά και στην ακόμη περισσότερη φτωχοποίηση των στελεχών που είναι επιφορτισμένα με την ασφάλεια της Πατρίδας μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή από το 2012 που εισήλθε στη βουλή ζήτησε να εξαιρεθούν οι Ειδικές Δυνάμεις από τα μνημόνια γιατί οι περικοπές αδυνατίζουν την εθνική άμυνα και μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ένα θλιβερό δορυφόρο των τούρκων.
Γ.Τ.

21 Μαΐου του 1864: Η Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα

Η χρεοκοπία της Ελλάδος, και τα αλλεπάλληλα μνημόνια  από τους δανειστές της Ν.Τ.Π. αποβλέπουν  στον ακρωτηριασμό της χώρας του Ελληνισμού. Έτσι η Τουρκία θα προσπαθήσει να αποκτήσει το μισό Αιγαίο και την Θράκη. Γι αυτό το λόγο προετοιμάζουν τους Έλληνες κατοίκους των νησιών του Αιγαίου, με λαθρομετανάστες, με βεβήλωση χριστιανικών εκκλησιών, και κάψιμο Ελληνικών σημαιών. Μην ξεχνάμε και την δράση στα νησιά, των διαφόρων ΜΚΟ του Σόρος. Για να αποφύγουμε τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας- Πατρίδας, χρειαζόμαστε άμεσα μια εθνική κυβέρνηση και η μόνη που μπορεί είναι η Χρυσή Αυγή.
Ε.Μ.

Νέα πρόκληση Δένδια: Ζητάει… εξηγήσεις για την δικογραφία - τέρας, που ο ίδιος έστησε - Αυτός πότε θα δώσει εξηγήσεις για την υποκλοπή στοιχείων;