Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

«Για πρώτη φορά πιστεύω στα σοβαρά ότι, αν οι κυβερνήσεις μας δεν βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας στους Ευρωπαίους πολίτες, τότε με συγχωρείτε, ό,τι και γλυκανάλατα να λέμε, το πολυπολιτισμικό μας μοντέλο, η ανοιχτή κοινωνία και όλες οι αξίες οι οποίες πιστεύουμε θα πάνε γρήγορα περίπατο». Αυτά δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα σε πρώτο πληθυντικό, που σημαίνει ότι το περίφημο πολυπολιτισμικό μοντέλο είναι πρότυπο και για τους αριστερούς αλλά και για τους δεξιούς πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι συνειδητά καταστρέφουν βιολογικά τους Έλληνες, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν προκλητικών οικονομικών προνομίων και ασφάλειας.
Κ.Π.

Η Χρυσή Αυγή στις Αχαρνές: Στο πλευρό των σεισμοπαθών που τους έκοψε το ρεύμα η μνημονιακή συμμορία του Σύριζα

Τα συσσίτια της UNRRA στην μεταπολεμική Ελλάδα είχαν σαν αντίτιμο την συνθήκη Cooper που ουσιαστικά δέσμευε την χώρα στην μη εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου. Η συνθήκη αυτή έληξε το 2010 και ως εκ θαύματος την ίδια χρονιά το χρέος της Ελλάδας εκτοξεύεται και μπαίνουμε σε μνημόνιο. Αυτό μας επιτρέπει να μαντέψουμε ποιo θα είναι τώρα το αντάλλαγμα στα συσσίτια των μπολσεβίκων. Το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο βρίσκεται στην Νότια Κρήτη. Δεν θέλουν την σύνταξή σου αδελφέ, απλά από την μιζέρια σου περνάει ο δρόμος του πλούτου τους. Η ώρα να βγει το αέριο και το πετρέλαιο ήρθε για δύο λόγους. Η Ευρώπη θέλει αυτάρκεια και επιπλέον τα πολυδιαφημισμένα κοιτάσματα της Κασπίας είναι τελικά πολύ βαθιά και δεν συμφέρουν και τόσο. Η Χρυσή Αυγή τα έχει επισημάνει όλα τα παραπάνω πριν από πολλά χρόνια. Καιρός είναι οι Έλληνες να την εμπιστευτούν πριν είναι αργά για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Ν.Γ.

Για το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν

«Εκτός νόμου» η τρίτη εκλογικά πολιτική δύναμη της Χώρας για λόγους «δημόσιας συμπεριφοράς», είπε ο δημοσκόπος Μαραντζίδης ο φιλελεύθερος. Προφανώς, αυτή η «δημόσια συμπεριφορά» δεν συμπεριλαμβάνει τα «γαλλικά» του Καμένου, του Γεωργιάδη, του Πολάκη, του Ψαριανού και άλλων καθώς πρέπει βο(υ)λευτών του «συνταγματικού τόξου». Το πρόβλημα τους εμφανώς είναι η Χρυσή Αυγή η οποία ζητά πολιτική κάθαρση στο δημόσιο βίο της πατρίδας μας, εναντιώνεται στα μνημόνια , στη λαθρομετανάστευση. Η δημόσια συμπεριφορά δεν περιλαμβάνει ασφαλώς τη λεηλασία της πατρίδας μας, από τη μεταπολιτευτική οικονομική δικτατορία, τα χρέη των κομμάτων και τις ατέλειωτες λίστες της Ελβετίας και των άλλων οικονομικών φορολογικών παραδείσων όπου έστελναν τα χρήματα που έκλεβαν. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης που λέει ο θυμόσοφος λαός. Δεν θα σας περάσει! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Λ.Κ.

Π. Ηλιόπουλος: Υποκρισία από τους ψευτοπατριώτες ΝΔ και Ανέλ για το ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα - 2 ΒΙΝΤΕΟ