Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η Χρυσή Αυγή μας έδειξε από νωρίς τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε σαν χώρα. Εθνική πρωτογενής παραγωγή, Εθνικό νόμισμα και απαγκίστρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση του Ευρώ και των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Την Καθολική Πολωνία την πρώην κουμμουνιστική χώρα του συμφώνου της Βαρσοβίας, κανείς δεν την υποχρεώνει να κρατάει στα εδάφη της ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Έχοντας δικό της νόμισμα έχει γίνει αυτή την στιγμή μαζί με την γειτονική Τσεχία, οι χώρες που είναι πρώτες σε ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ίδιο ισχύει και για τις Βαλκανικές χώρες Βουλγαρία και Ρουμανία που είναι πρώτες σε ανάπτυξη στα Βαλκάνια. Και οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι δεν θέλουν παράνομους μετανάστες στη δική τους επικράτεια. Θεωρούν ότι τους εμποδίζουν στην ανάπτυξη και δημιουργούν πολλά κοινωνικά, οικονομικά και θρησκευτικά προβλήματα. Το έγκλημα κατά του Ελληνισμού είναι διαρκές. Μόνη λύση η νίκη της Χρυσής Αυγής.
Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος Αθήνα



Όταν ξεκίνησαν τα μνημόνια να εφαρμόζονται στη καθημερινότητα, άρχισαν και οι λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία μιας και οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους δώσουν έστω και λίγα χρήματα για να ψωνίσουν από τα κυλικεία των σχολείων. Φτάσαμε στο σημείο οι πολιτικοί οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν στο όνομα της διεθνούς τοκογλυφίας, να πανηγυρίζουν ως το ύψιστο επίτευγμα της τα σοβιετικού τύπου σχολικά συσσίτια. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Λ. Γ.


Ένα είναι σίγουρο και ας καταλάβουν όσοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε πολίτες τύπου σοβιέτ. Δεν μας λυγίζουν οι απειλές, οι εκφοβισμοί και οι διώξεις. Κρατάμε βαθιά στην καρδιά μας την Πίστη μας στα Εθνικά Ιδανικά, κρατάμε ψηλά την σημαία της Χρυσής Αυγής και στηρίζουμε την μόνη πολιτική δύναμη που είναι ικανή να ανατρέψει το κακό που μας οδηγεί η διακυβέρνηση των δήθεν δημοκρατών που εξολοθρεύει τον ελληνικό λαό με συγκεκριμένες τακτικές, προμελετημένες και καλά μελετημένες. Όλοι εμείς είμαστε Έλληνες, τα παιδιά μας και οι σύζυγοί μας που βιώνουν την ανεργία πριν βρεθούν σε αυτή την μειονεκτική θέση πρόσφεραν στην πατρίδα, στο κράτος, στο Έθνος μας, γιατί;
Για να έρθουν οι ξενόδουλοι, ξενόφερτοι πολιτικοί από το πουθενά να πουλήσουν όσα οι πατεράδες μας και οι προγονοί μας θυσιάστηκαν για να έχουμε εμείς σήμερα; Άνεργοι οι Έλληνες, αλλά καλοδεχούμενοι σε δουλειές οι ξένοι, οι αλλοδαποί, που ήρθαν και πήραν τα δικά μας μεροκάματα, την δικιά μας δουλειά. Είμαστε ξενοφοβικοί;Όχι βέβαια είμαστε Έλληνες γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες και θέλουμε την πατρίδα μας πίσω Αρκετά πληρώσαμε την δημοκρατία τους.. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο μόνος αληθινός πατριώτης που μπορεί να μας οδηγήσει σε μια Εθνική Διακυβέρνηση.. Θα προασπίσουμε τα Εθνικά Ιδανικά μας και θα ζήσουμε, την ιερή εκείνη ημέρα που οι κλέφτες θα πάνε φυλακή, η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ζήσουμε μέρες καλύτερες και ενδοξότερες.
Αγγελική Γ. Α.