Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές θα ήθελα να σας μεταφέρω αυτό για το οποίο η Χρυσή Αυγή έγκαιρα και πριν πολλά χρόνια μας είχε προειδοποιήσει. Είμαστε χώρα γερόντων και λαθρομεταναστών. Το Ελληνικό Έθνος αργοπεθαίνει. Η συνταγή της προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καθώς και όλων των προηγούμενων που είχαν το σκεπτικό, μπάστε κόσμο μέσα και ας είναι από όπου να είναι καθ’ υπόδειξη της νέας τάξης πραγμάτων προκειμένου να λυθεί το Δημογραφικό, τελικά έχει σαν τραγικό αποτέλεσμα την διάλυση της Ελλάδας.
Ήμουν προχθές στον ΟΓΑ για να πάρω το πενιχρό επίδομα για τα παιδιά, συγκεκριμένα το προπέρσινο. Όλοι αυτοί που ήταν στον ΟΓΑ για να λάβουν το επίδομα ήταν στην πλειοψηφία τους αλβανοί λαθρομετανάστες. Τι και αν δεν έχουν πια μεροκάματα στις οικοδομές. Όλοι αυτοί ζούνε από τα επιδόματα προϊόν της αιματηρής φορολογίας των Ελλήνων και ταΐζουν έναν λαό εχθρικό προς τους Έλληνες. Στην Αμαλιάδα όπου έχω συγγενείς, αλβανός που δούλεψε μόλις δύο έτη εκεί, παίρνει το λεωφορείο από την χώρα του, κάνει μια εκδρομή μέχρι την Ελλάδα και λαμβάνει 400 Ευρώ σύνταξη που αντιστοιχούν σε 10 αλβανικούς μισθούς. Από παράνομοι μετανάστες όλοι αυτοί που εισέβαλαν στην Ελλάδα οργανώνονται σε κοινότητες και διεκδικούν όλα αυτά τα δικαιώματα που δεν έχουν πια οι Έλληνες ρημαγμένοι από τα μνημόνια. Βούλγαροι, αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί με λίγα έτη δουλειάς λαμβάνουν πλήρεις συντάξεις στη βάση συμφωνιών που ψήφισε ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο, πλην της Ελληνικής Χρυσής Αυγής.
Με Τιμή Μαρίνα Π., Οικονομολόγος Ε.Κ.ΠΑ.

Ξεπέρασε τα όρια η τουρκική προκλητικότητα: Δεσμεύουν για 4 ημέρες το μισό Αιγαίο!

Ο "κύριος" Γαβρόγλου, αυτός ο άνθρωπος που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Παιδεία με την ημιμάθεια και την ασχετοσύνη που τον διακατέχει, αφού έβαλε στόχο αρχικά τον κλάδο της ειδικής αγωγής και ακύρωσε στην ουσία δύο ολόκληρα τμήματα, τώρα έβαλε στόχο εμάς, τις βρεφονηπιοκόμους. Για την ακρίβεια, εμάς τις παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής. Όλον αυτόν τον καιρό ο κλάδος μας είναι ανύπαρκτος για τον κύριο αυτό, το έργο μας είναι ανύπαρκτο. Το πρόγραμμα σπουδών μας αφορά παιδιά από 0-6 ετών. Καταπατούνται τα εργασιακά μας δικαιώματα όλα αυτά τα χρόνια με την εισβολή των νηπιαγωγών στους παιδικούς σταθμούς χωρίς να το επιτρέπει το περιεχόμενο των δικών τους σπουδών και τώρα με την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή. Στον κύριο Γαβρόγλου διαφεύγει κάτι βασικό: μας παίρνει τη μπουκιά από το στόμα, μας πετά στον Καιάδα. Τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο κύριος αυτός; Από πού κι ως πού μας παίρνει από τα χέρια τα παιδιά 4 ετών; Γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι μας; Δεν αρκεί μία στάση εργασίας, για τον συγκεκριμένο μάλλον δεν αρκεί τίποτα. Άλλος ένας κλάδος θα αφανιστεί, ένας βασικός κλάδος καθώς είμαστε οι μόνοι που είμαστε αρμόδιοι για τη μετέπειτα σχολική ζωή των παιδιών. Η εκπαίδευση ξεκινά από τη γέννηση και μόνο εμείς μπορούμε να την υπηρετήσουμε. Βοηθήστε μας! Υπάρχουμε κι εμείς! Είμαστε νέοι άνθρωποι, έχουμε όνειρα, έχουμε γνώσεις που θέλουμε να τις προσφέρουμε εδώ στον τόπο μας.
Μ.Σ.

Ξεχείλισε η υποκρισία στην ΜΚΟ Αλιβιζάτου: Η Σώτη Τριανταφύλλου μπορεί να κάνει «ρατσιστικά» σχόλια, οι Χρυσαυγίτες δεν μπορούν!

Πριν 5 χρόνια δόθηκε ψεύτικη ελπίδα στους Έλληνες από τα λαμόγια της διαφθοράς, τα λαμόγια της μεταπολίτευσης. Είστε η μόνη ελπίδα των Ελλήνων, συνεχίστε έτσι με προσοχή γιατί σίγουρα οι συνταγματικοί "δημοκράτες" κάτι θα σκαρφιστούν να παρουσιάσουν, κάτι θα βρουν να σας κατηγορήσουν. Καλή Δύναμη!!!
Π.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Για ποια «τάγματα εφόδου» μας μιλάνε; Τίποτα δεν συνέβη στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά»!