Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Τα κόμματα δεν καταδίκασαν την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επειδή επικροτούν την βία εις βάρος των Ελλήνων

Με τον πλέον καυστικό τρόπο η εφημερίδα «Δημοκρατία» σχολιάζει την επίθεση παρακρατικών «αντιφασιστών» στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Υπό τον τίτλο «Επίθεση προσαγωγές και σκέψεις» αναγράφονται τα εξής:

«Θα μου επιτρέψετε δύο επισημάνσεις με αφορμή τη «δημοκρατική» επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Πρώτον, το γεγονός ότι ουδέν κόμμα αποδοκίμασε την επίθεση σημαίνει ότι συμφωνούν με αυτήν, πράγμα ελάχιστα δημοκρατικό.
Δεύτερον, η στάση της Αστυνομίας. Διαβάζω σχετικώς στη «δημοκρατία»:
«Προσήχθησαν 11 άτομα, τα οποία έπειτα από λίγη ώρα αφέθησαν ελεύθερα».
Αυτό, ερμηνευόμενο με την απλή λογική, θα πει ή ότι έπιασαν τα λάθος άτομα, οπότε να μας φέρουν τον έλεγχο να τους βάλουμε μηδέν και άλλη φορά να μην το ξανακάνουν, ή συνέλαβαν τα απολύτως σωστά, οπότε μπορούμε να σκεφτούμε οτιδήποτε γουστάρουμε, αφού τα αμόλησαν. Ακόμη μπορεί να συμβαίνει και κάτι τρίτο, που εμείς ψυλλιαζόμαστε μεν, αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, γι’ αυτό το παίζουμε η «Σιωπή» του Μπέργκμαν.
Ό,τι και να συμβαίνει μόνο τιμητικό δεν είναι.»
Αυτό το οποίο «ψυλλιάζεται» η «Δημοκρατία» είναι προφανώς το ότι οι «αντιφασίστες» εγκληματίες δεν συνελήφθησαν, ακριβώς επειδή είναι παρακρατικοί και για τον λόγο αυτό όσοι εκτελούν τις πιο βρώμικες δουλειές της διεφθαρμένης εξουσίας πρέπει να προστατεύονται και να μένουν στο απυρόβλητο. Όποτε το σύστημα του ανθελληνισμού τους χρειαστεί ξανά, θα επανέλθουν δριμύτεροι, γνωρίζοντας μάλιστα ότι έχουν το ακαταδίωκτο για τις κατά συρροήν εγκληματικές ενέργειες τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ