Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Αισχρή τουρκική προπαγάνδα για τα Ελληνικά Νησιά

Με την ίδια ξετσίπωτη προκλητικότητα συνεχίζει η τουρκική προπαγάνδα εναντίον των Ελληνικών Νήσων του Αιγαίου βάζοντας στο στόχαστρο της για άλλη μια φορά τις Οινούσες κοντά στην τουρκοκρατούμενη Σμύρνη.

Αισχρή τουρκική προπαγάνδα χωρίς κανένα όριο ντροπής ανιχνεύσαμε για ακόμη μια φορά στο διαδίκτυο. Ενώ οι μογγόλοι τούρκοι έχουν προβεί σε αμέτρητες γενοκτονίες, εγκλήματα, βιασμούς και δολοφονίες στην Αρμενία, στον Πόντο, στο Αϊβαλί, στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Μικρά Ασία, έχουν το απύθμενο θράσος να ισχυρίζονται ότι την σημερινή εποχή οι Έλληνες έχουν πλησιάσει κοντά στην Σμύρνη και απειλούν απόβαση.
Αντιθέτως υπάρχει πληθώρα ενδείξεων ότι οι τούρκοι είναι αυτοί που προετοιμάζονται εδώ και χρόνια για ναυτικό αποκλεισμό και κατάκτηση Ελληνικής νήσου και για διάβαση του ποταμού Έβρου προς την Ελληνική Θράκη.
Συγκεκριμένα ο τίτλος του κατάπτυστου άρθρου σε τουρκική βωμολοχική ιστοσελίδα είναι ότι οι Έλληνες έχουν πλησιάσει στην Σμύρνη στα 3,5 μίλια και άρα απειλούν τη Τουρκία, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Οι τούρκοι έχουν κατασφάξει τον Ελληνικό και Αρμενικό πληθυσμό στη καταστροφή της Σμύρνης τον Σεπτέμβριο του 1922. Για τέσσερεις ολόκληρες μέρες ο τούρκος βάρβαρος εγκληματίας έβγαλε όλη την λύσσα του και την μανία του στον αρχέγονο Αρμενικό και Ελληνικό πληθυσμό της Μικράς Ασίας.
Πιο αναλυτικά το ειλικρινά απίστευτο άρθρο που παίρνει το πρώτο βραβείο διαστρέβλωσης της αλήθειας προσπαθεί να χρωματίσει τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου Πελάγους ως γκρίζες περιοχές. Ο τούρκος ξετσίπωτος προπαγανδιστής αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά και μια βραχονησίδα. Επίσης το παράπονο του τούρκου πράκτορα συγγραφέα είναι γιατί οι τούρκοι έχουν ανεχτεί αυτή την τεράστια προκλητικότητα των Ελλήνων να ζουν στην προπατορική τους γη και να μην τους έχει ήδη κατασφάξει η τουρκία.
Με απίστευτη τουρκική προκλητικότητα οι Οινούσες περιγράφονται με τουρκική ονομασία και υπάρχει ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες μπαινοβγαίνουν ελεύθερα σε τουρκικά εδάφη! Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός αναφέρεται σε επιθεώρηση των Ελληνικών στρατευμάτων στις ελληνικότατες Οινούσες από τον διοικητή της ΑΣΔΕΝ στις 11 Απριλίου 2017.
Σε κάθε περίπτωση ο αέρας της τουρκικής προπαγάνδας πρέπει να κοπεί απότομα και οριστικά σε διεθνές επίπεδο. Το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει άμεσα να διαμαρτυρηθεί για τους υβριστικούς ισχυρισμούς αυτού του κατάπτυστου προπαγανδιστικού άρθρου που κατονομάζει τον Ελληνικό Στρατό ως κατοχικό και τις Οινούσες ως τουρκικό έδαφος.
Το άρθρο αυτό είναι μέρος της προσπάθειας των τούρκων να διεξάγουν ένα υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος με κύριους άξονες την Θράκη και το Αιγαίο Πέλαγος. Άλλωστε πριν από λίγες μέρες είχαμε άλλο ένα κρούσμα της ειλικρινά χαζής τουρκικής προπαγάνδας και στην ελληνική γλώσσα με αριστερό εγχώριο μανδύα.
Όμως ο τρόπος που διεξάγουν αυτή την υβριδική πολεμική επιχείρηση δείχνει ότι οι Τούρκοι φοβούνται. Οι Τούρκοι φοβούνται την μέρα που θα υπάρξει η αντίδραση σε όλη αυτή την παράνομη εγκληματική βία που έχουν ασκήσει στο Ελληνικό Έθνος.
Συμπερασματικά οι τούρκοι πράκτορες πλανώνται πλάνην οικτράν εάν νομίζουν ότι όλες αυτές οι προπαγανδιστικές προσπάθειες τους δεν θα καταρρίπτονται συνέχεια και με μεγάλη ευχαρίστηση από τους Έλληνες Εθνικιστές.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η μόνη κοινοβουλευτική πολιτική δύναμη που αναχαιτίζει, αναδεικνύει και ακυρώνει την τουρκική προπαγάνδα σε όλα τα μέτωπα και σε διεθνές επίπεδο είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.