Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ζούμε εποχές απόλυτου παραλογισμού και εκφυλιστικής εθνοδιάλυσης. Ενώ η χώρα βυθίζεται στα χρέη, στην διαφθορά και στην ανυποληψία, ενώ μισθοί και συντάξεις συρρικνώνονται τραγικά, ενώ η ανεργία καλπάζει και με την ουσιαστική εξάλειψη του αφορολόγητου ορίου η ζωή του Έλληνα υποβαθμίζεται μέχρι εκεί που δεν παίρνει.  Ενώ η ατιμωρησία κυριαρχεί, ενώ η οικονομία καταρρέει, σε πρώτο και κυρίαρχο ζήτημα εχει αναδειχθεί το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής.
Προφανώς η κυβέρνηση εχει χαράξει ολοκληρωμένη οικονομική, εξωτερική  πολιτική και τα εχει τακτοποιήσει όλα, ασχολείται με τους λαθρομετανάστες. Επιβάλλεται άμεσα καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο ιι κ άμεση απέλαση επαναπροώθηση των λαθροεισβολέων στις χώρες από όπου εισήλθαν στη πατρίδα μας. Απειλούμαστε με εθνολογικό αφανισμό, εγκληματικότητα, κοινωνική αποσάρθρωση.  Η χρεοκοπημένη Ελλάδα δεν μπορεί να μεταβληθεί σε αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Ε.Σ.

Κάποιοι προστατεύουν τους λαούς τους – Τσεχία: Πήραμε 12 λαθρομετανάστες και δεν δεχόμαστε ούτε έναν παραπάνω

Χάθηκε η εποχή που κυκλοφορούσαμε χωρίς φόβο όλες τις ώρες που αφήναμε ξεκλείδωτες πόρτες και τα κλειδιά ξεχασμένα στην πόρτα που δεν είχαμε κάγκελα στα παράθυρα ούτε κάμερες και συναγερμούς στα σπίτια και στα καταστήματα που τα σχολεία είχαν σωστούς εκπαιδευτικούς και οι μαθητές σεβόντουσαν.  Χάθηκε η Ελληνική νοοτροπία μας βρήκε η βία ο φόβος και η ανωμαλία της ξενόφερτης συνήθειας και τώρα τελευταία το ισλάμ.  Μόνο η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγγύηση να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Α.Κ.

«Σουλτάνος» ο Ερντογάν με 51,34%: Ευκαιρίες και κίνδυνοι για την Ελλάδα

Γέμισαν  οι  πόλης και τα νησιά μας  με λαθρομετανάστες, με παράσιτα των ΜΚΟ και αστυνομικά οχήματα ξένων κατοχικών δυνάμεων, με σκοπό να μη διαφύγει κανένας λαθρομετανάστης προς την υπόλοιπη Ευρώπη και ειδικότερα στην Γερμανία και να παραμείνουν όλοι εγκλωβισμένοι στη πατρίδα μας, μιας και το απαιτούν οι επαίσχυντες συνθήκες του Δουβλίνο που υπέγραψαν οι προδοτικές κυβερνήσεις. Ας μη διαφύγει από κανένα Έλληνα ότι τα στελέχη όλων των κομμάτων , πλην Χρυσής Αυγής και βοηθοί όλων των υπολοίπων κομμάτων θησαυρίζουν με πρόσχημα τον Επαγγελματικό Ανθρωπισμό.
Χ.Χ.