Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Και ξαφνικά μας λένε τα ΜΜΕ ότι τούρκοι πράκτορες υπάρχουν μέσα στις ΜΚΟ. Λες και δεν το ξέραμε, αλλά όταν κάποιος από εμάς τολμούσε να πει ότι οι ΜΚΟ παίζουν ένα ανθελληνικό παιχνίδι τον χαρακτηρίζαν ως φασίστα, χρυσαυγίτη και ακραίο. Tώρα, λέει πως η ΕΥΠ ψάχνει τούρκους πράκτορες μέσα στις ΜΚΟ. Όταν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου η Χρυσή Αυγή δεν σύμφερε κανέναν από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο να προβάλλει τις δηλώσεις της. Λυπάμαι που επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φόρα η Χρυσή Αυγή, και χαίρομαι καθώς αποτελώ έναν από τους μισό εκατομμύριο Έλληνες που τα τελευταία χρόνια ακούω μόνο την φωνή της, που είναι η μοναδική φωνή αλήθειας.
Κωνσταντίνος – Πέραμα

«Κόκκινος Συναγερμός» στην ΕΥΠ: Στις ΜΚΟ κρύβονται πράκτορες της τουρκίας - Έχουν γίνει ήδη τρεις συλλήψεις και αναμένονται εξελίξεις

Μ’ αρέσει που το ΚΚΕ παρουσιάζεται ως αντισυστημικό και αντιμνημονιακό και είδαμε όλοι πρωτοκλασάτα στελέχη των μνημονιακών κομμάτων στον Περισσό να χειροκροτούν την επανεκλογή Κουτσούμπα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται, και πάνω από όλα πρέπει να το καταλάβει ο απλός Έλληνας εργάτης και αγρότης  που τους πιστεύει πως η μόνη πολιτική δύναμη κατά των μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή και σε αυτήν πρέπει να δώσει την ψήφο του για μια νέα Ελλάδα. Τα υπόλοιπα κόμματα δεν είναι τίποτα άλλο παρά όψεις του ίδιου νομίσματος, στην προκειμένη περίπτωση του ευρώ που χρυσοπληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να χρυσοπληρώνουμε όσο κυβερνούν τα τσιράκια και τα αποκούμπια του Δ.Ν.Τ.
Ηλιάνα

Όλο το πολιτικό κατεστημένο στον Περισσό για να χειροκροτήσει την επανεκλογή Κουτσούμπα

Μειώσεις συντάξεων που θα αγγίξουν και το 20% , τριακόσια εκατομμύρια στις εταιρείες του Μπόμπολα για διαφυγόντα κέρδη, από τα ληστρικά διόδια που πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες για τους δρόμους που κατασκεύασαν σχεδόν εξ ολοκλήρου οι φορολογούμενοι. Περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου οι οποίες φτάνουν σε κατηγορίες πολιτών που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας . Η αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου για όλα αυτά; Μια ακόμη εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής  με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα της πατρίδας. Όλο και περισσότεροι Έλληνες όμως γυρίζουν την πλάτη στους πολικούς απατεώνες και αντιλαμβάνονται ότι μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για τα κρίσιμα προβλήματα που τους απασχολούν δηλαδή τα ληστρικά μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.
Δ.Μ.

Αισχύλος - Ο κορυφαίος τραγωδός της κλασικής Αθήνας - Α’ Μέρος