Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Καθημερινά όλα τα δυτικά μέσα ενημέρωσης εξαπολύουν ένα κύμα τρομολαγνείας και τρομοκρατίας όπου και να διαβάσεις. Διάφοροι  τίτλοι του στυλ "τρόμος στα Βαλκάνια, θα επιτεθεί ο Ερντογάν, θα πατήσει το κουμπί ο Κιμ, θα ισοπεδώσει  ο Τραμπ". Με αυτό τον τρόπο περνάνε οι μέρες, περνάνε τα μνημόνια και τα νομοσχέδια και η διεθνής τοκογλυφία συσσωρεύει τον πλούτο και την ικμάδα, εξοντώνοντας παράλληλα τους γηγενείς ευρωπαϊκούς λαούς. Αυτοκτονίες πολιτών, λιποθυμίες μαθητών σε σχολεία και συνεχείς φυλακίσεις από τοκογλυφικά χρέη περνούν απαρατήρητα με μικρά σχόλια που δεν αποδίδουν σε καμιά περίπτωση την γενοκτονία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μ.Τ.

Να μην γίνει γκέτο λαθρομεταναστών ο Πειραιάς! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο 15:30 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή)

Το αποτέλεσμα της Λεπέν είναι εξαιρετικά καλό. Στον δεύτερο γύρο μπορεί να αγγίξει και το 40%. Η δύναμή της επικεντρώνεται κυρίως στις μικρές πόλεις και στην ύπαιθρο όπου επικράτησε καθαρά. Το ότι δεν πήγε τόσο καλά στο Παρίσι και σε κάποιες άλλες μεγάλες πόλεις οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί Αλγερινοί και Αφρικανοί έχουν γαλλική υπηκοότητα, ζουν κυρίως στις μεγάλες πόλεις και ψηφίζουν τα πάντα εκτός από Λεπέν. Ο Μακρόν θα κινηθεί στα χνάρια του Ολάντ, χωρίς ιδιαίτερες διαφορές, οπότε η αποτυχία του είναι δεδομένη. Ο Εθνικισμός στην Γαλλία θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες να επικρατήσει. Ο αγώνας είναι μαραθώνιος για την τελική νίκη, αν τα Ευρωπαϊκά Έθνη θέλουν να υπάρχουν στο μέλλον.
Α.Κ.

Ελένη Ζαρούλια: Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει τις «μεταρρυθμίσεις» του κλεφτοΠασόκ! ΒΙΝΤΕΟ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Ελλάδα έχει χαθεί κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας αυτό που έγινε γνωστό με την σύμβαση ενός όρου του ξεπουλήματος των αεροδρομίων στην κρατική γερμανική εταιρεία Fraport. Σε μια από τις αποικιοκρατικές παραγράφους αναφέρεται ότι η Πατρίδα μας είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει την γερμανική εταιρεία σε περίπτωση χρήσης των αεροδρομίων μας σε καιρό πολέμου και μάλιστα σε ρήτρα εθνικούς νομίσματος προβλέποντας και αλλαγή εθνικού νομίσματος. Πόσο ξεπεσμός ακόμη σε αυτά που υπογράφουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί γενίτσαροι που ξεπουλάνε μέτρο - μέτρο την ελληνική γη; Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας. Αντισταθείτε Ελληνες! Αιδώς Αργείοι!
Πτέραρχος ε.α., Χ.Γ.

Όλοι εναντίον όλων στο ρημαγμένο κλεφτοΠασόκ