Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Καμιά θυσία δεν πηγαίνει χαμένη, όταν ο σκοπός είναι ιερός, παρά μόνο την επιστροφή μας προσμένει. Οι μάσκες πλέον έπεσαν, εν μέσω ενός πολυφυλετικού και πολυπολιτισμικού χάους και όσοι νοήμονες αντιλαμβάνονται τι επέφερε η πρόσκαιρη κυριαρχία των κοσμοκρατόρων. Μια αβυσσαλέα, απάνθρωπη, αφύσικη δικτατορία των ΜΜΕ, των πολυεθνικών και των τραπεζών, μια δουλεία και μια υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής στις τσιμεντουπόλεις με τα μεταλλαγμένα, τις παρά φύσιν συνήθειες, τον εκυφλισμο και την διαφθορά. Ο Εθνικισμός πολέμησε όλα αυτά, γιατί εκπροσωπεί τις  δυνάμεις της παραδόσεως ενάντια στον εκφυλιστικό κοσμοπολιτισμό.
Ι.Χ.

Οι συριζαίοι διορίζουν 2.338 συντρόφια και θα τους πληρώνει η χρεωκοπημένη ΔΕΗ!

Η Ελλάδα θρηνεί 4 αξιωματικούς γι΄ άλλη μια φορά. Οι πολιτικοί για ακόμη μια φορά θα μοιράσουν «συντετριμμένοι» συλλυπητήρια χωρίς αντίκρυσμα και θα συνεχίσουν τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως τους διατάζουν οι τοκογλύφοι. Έτσι θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επιχειρησιακή λειτουργία οπλικά συστήματα (ερπυστριοφόρα, ελικόπτερα) άνω των 50 ετών, με τους ανάλογους κινδύνους που προκύπτουν από την ηλικία τους. Όσα χρήματα περισσέψουν πηγαίνουν στους λαθρομετανάστες, ώστε να διάγουν τον πολυτελή βίο σε βάρος όλων των Ελλήνων. Φτάνει πια με το ρατσισμό και την εξόντωση των Ελλήνων. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Κατερίνα Σ.

Συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί με στρατιωτικές ασκήσεις και το ερευνητικό Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ - Υποταγή χωρίς αντίδραση στις προκλήσεις καταγγέλλει το ΕΛΑΜ!

Διορίζουν καθημερινά κομματόσκυλα της αριστεράς, που πληρώνονται αδρά χωρίς να παράγουν έργο δημιουργώντας τον στρατό ψηφοφόρων τους. Την ίδια ώρα ψάχνουν συνεχώς για χρήματα από μισθωτούς, συνταξιούχους επιχειρηματίες τους οποίους αναγκάζουν να πληρώνουν υπέρογκους φόρους τόσο για να εξυπηρετήσουν τους τοκογλύφους, τους λαθρομετανάστες, και τους κομματικούς τους φίλους. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ασκήσει μια κοινωνική και οικονομική πολιτική που συμμερίζεται την αγωνία των Ελλήνων που σημαντικό μέρος της αποτελούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα.
Χ.Φ.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ενέργεια ως γεωπολιτικό όπλο προστασίας Εθνικής κυριαρχίας