Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Γιάννης Λαγός: Ο ανθελληνικός ΣΥΡΙΖΑ και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ ανοίγουν την πόρτα της Θράκης στους τούρκους! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό του Σύριζα, Κατρούγκαλο για τις εθνικά απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε με τις οποίες καλούσε τούρκους αξιωματούχους να κάνουν συγκεντρώσεις στην Ελλάδα υπέρ του Ερντογάν.

Ο Συναγωνιστής Λαγός αναρωτήθηκε πώς έγιναν αυτές οι δηλώσεις, την στιγμή που η Ευρώπη δέχεται μια μαζική επίθεση λαθρομεταναστών και γίνεται το πεδίο προπαγάνδας της Τουρκίας.
Αντί η κυβέρνηση να είναι δια ροπάλου αυστηρή με τους τούρκους, τους ανοίγει την πόρτα!
Ο αρμόδιος υπουργός απέφυγε κατ΄ ουσίαν να απαντήσει και τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξέθεσε τον Κατρούγκαλο με τις ερωτήσεις του.
Τι έχει να πει για τον βουλευτή Ζεϊμπέκ, ο οποίος δηλώνει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη; Πόσοι υποψήφιοι του Σύριζα φωτογραφίζονται κάτω από τις σημαίες της δήθεν «ανεξάρτητης δυτικής Θράκης»;
Τέλος, κατακεραύνωσε και την νεοφιλελεύθερη ΝΔ, ο βουλευτής της οποίας Σταμάτης πριν λίγο αναφέρθηκε στην μουσουλμανική μειονότητα χαρακτηρίζοντάς την ως "τουρκική". Κατήγγειλε ακόμη τους πολιτευτές ψευτοδεξιάς που λειτουργούν ως όχημα της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη για ψηφοθηρικούς λόγους.
Ο ανθελληνικός Σύριζα και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ παραδίδουν την Ελληνική Θράκη στους τούρκους.