Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ… ΚΛΑΜΑΤΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα πληκτρολόγια των διανοουμένων της αριστεράς, θα κοπανιόνται στην κυριολεξία από τους «θούριους», εξυμνώντας τους «αγωνιστές» που χτύπησαν τον «φασισμό». Σαν να λέμε ότι μία ιδεολογία καταπολεμείται  άμα κοπανάνε…….  τζαμαρίες.  Μείναμε με το στόμα ανοιχτό για το που θα βρεθεί τόσος χώρος για να χωρέσει να γραφτεί τόσος «προοδευτισμός»!

Μετά το αναγκαίο χωρατό ας κάνουμε μία μικρή ανάλυση για την επίθεση των παρακρατικών στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της λεωφόρου Μεσογείων.
Η επίθεση έγινε την ώρα που η λεωφόρος έσφυζε από κυκλοφοριακή αιχμή. Γιατί διάλεξαν πρωινή ώρα οι «αγωνιστές» για να χτυπήσουν τα γραφεία; Η απάντηση είναι απλή. Έχουν την εντύπωση ότι επειδή βρίσκεται στην εξουσία ο Σύριζα, όλη η κοινωνία έχει μεταβληθεί σε προλεταριάτο. Ότι όλοι θα επικροτήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κατόρθωμά τους. Ότι θα φαντάζουν στα μάτια των συντρόφων τους ως οι απόλυτοι αγωνιστές. Έτσι έχουν τα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι η επικράτηση του κομμουνισμού προϋποθέτει ως απαραίτητο συστατικό την χρήση βίας. Δεν έκαναν κάτι κακό τα παιδιά, απλά εφάρμοσαν κατά γράμμα την μαρξιστική ιδεολογία. Μόνο που διάλεξαν λάθος ώρα και λάθος τόπο να εκδηλώσουν την επίθεσή τους. Την ώρα της επίθεσης η Μεσογείων έσφυζε από τροχοφόρα που ανεβοκατέβαιναν και στα δύο ρεύματα. Εκατοντάδες οδηγοί και συνεπιβάτες των οχημάτων έγιναν μάρτυρες μιας επίθεσης, που αν μη τι άλλο, μόνο επίθεση δεν θα την χαρακτήριζε κάποιος. Είκοσι σιχαμεροί με βαριοπούλες και τσεκούρια κατάφεραν «θανάσιμα» χτυπήματα σε μία τζαμαρία και ολίγα βιβλία που βρίσκονταν στις προθήκες του βιβλιοπωλείου του κινήματος. Η τζαμαρία και τα βιβλία «δεν αντέδρασαν». Ένας πυροσβεστήρας «αντέδρασε» και στάθηκε ικανός να τους τρέψει σε φυγή. Το ρεζουμέ τώρα της υπόθεσης. «Διαμαρτυρία» από πλευράς τζαμαρίας και βιβλίων δεν αναφέρθηκε, ούτε επίσης τα παραπάνω «προέβησαν» σε μηνύσεις. Όλος ο κόσμος που ανεβοκατέβαινε στη Μεσογείων είδε, για άλλη μία φορά, το επαίσχυντο πρόσωπο της αριστερής τρομοκρατίας ενάντια σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί αναπαρήγαν το περιστατικό ώστε να γίνει γνωστό στην επικράτεια. Το μόνο που κατάφεραν οι «εκτελεστές» της αριστεράς ήταν να προτρέψουν όλο και περισσότερο κόσμο να πλαισιώσει τις τάξεις του κινήματός μας. Στους αριστερούς έμεινε η ουτοπία ενός κατορθώματος που μόνο στις τάξεις των αριστερών θα βρίσκει επικροτείς. Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο αποτυπώθηκε για άλλη μία φορά ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει όσες τζαμαρίες και αν κατεβάσουν τα κομμούνια. Δεν λύγισαν το κίνημά μας οι φυλακές και οι διώξεις, θα το λυγίσουν σπασμένοι υαλοπίνακες; Σημειωτέον ότι τέτοιες ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι όλο και περισσότερος κόσμος να βλέπει με «άλλο» μάτι τη Χρυσή Αυγή, και θα έχει και δίκιο.
Διαβάστε περισσότερα:https://ethnikismos.net/