Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Εγνατία Τηλεόραση: Απάντηση στον επεκτατισμό της Τουρκίας με άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία και την αναμονή της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής με τηλεφωνική παρέμβαση στο ζωντανό δελτίο της «Εγνατία Τηλεόραση».

Σχολιάζοντας την υποτακτική στάση της κυβέρνησης, που ουσιαστικά εκλιπαρεί για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως τα νέα εξοντωτικά μέτρα και οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αποτελούν μια δοκιμασμένη αλλά αποτυχημένη πολιτική, που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ότι η ανάπτυξη δε μπορεί να έρθει μέσα από την εξοντωτική φορολόγηση των νοικοκυριών, των οποίων η φοροδοτική ικανότητα έχει μειωθεί δραματικά.
Ερωτώμενος για το αν η Χρυσή Αυγή θα συνεργαζόταν σε μια προσπάθεια επίτευξης κοινής διαπραγματευτικής γραμμής απάντησε ότι κάτι τέτοιο συνέβη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αφού από κοινού υπέγραψαν το μνημόνιο του Τσίπρα, ενώ κατέστησε σαφές ότι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών ουδέποτε θα συμφωνούσε πάνω στη βάση της εξόντωσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και της ασυλίας που απολαμβάνει το πολιτικό κατεστημένο, καθώς ισχύει η εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, νόμο που μόνο η Χρυσή Αυγή ζητά επίμονα να καταργηθεί για να πλεύσει ο πολιτικός κόσμος στην εντιμότητα.
Σχολιάζοντας τέλος τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα τόνισε πως η προκλητικότητα των Τούρκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τη διεκδίκηση ελληνικών νησιών και την περαιτέρω γκριζοποίηση του Αιγαίου, κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, όπως προβλέπει το ναυτικό δίκαιο.
Κλείνοντας την παρέμβαση του κάλεσε άπαντες τους τηλεθεατές στην επικείμενη εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στις 25 Μαρτίου στην οποία θα είναι ο ίδιος κεντρικός ομιλητής.
xamak.gr