Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Στις πενιχρότατες συντάξεις που δίνει το κράτος μιας και το επέβαλλαν οι τοκογλύφοι το άθλιο αυτό κράτος ψήφισε νόμο με τη σύμφωνη γνώμη όλου του αντισυνταγματικού τόξου για παρακράτηση ποσού το οποίο θα πηγαίνει στις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, χωρίς να υπάρχει και συναίνεση του ασφαλισμένου. Με δεδομένο ότι με την απουσία της πλειοψηφίας  των συνταξιούχων από αυτές τις ομοσπονδίες όλες αυτές σχεδόν είναι παραμάγαζα του κκε, οπότε  άλλη μια ευκαιρία για μαύρη χρηματοδότηση του κόμματος του αίματος και της προδοσίας», όπως έχει δικαίως χαρακτηρισθεί. Τα παραπάνω το πιστοποιούν τα ελάχιστα ποσοστά που λαμβάνει στις εθνικές εκλογές μιας και η πλειοψηφία των εργαζόμενων αλλά και συνταξιούχων έχει αντιληφθεί ότι είναι μια μπίζνα που αποφέρει πολλά έσοδα στους επαγγελματίες εργατοπατέρες.
Ν.Π.

Η οικονομία κι η κοινωνία, ιδίως αυτή που κάποτε ονομάζαμε "μεσαία τάξη", δοκιμάζονται πολύ σκληρά τη στα χρόνια των μνημονίων που έφεραν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες. Η πλήρης αποτυχία όλων αυτών των κυβερνήσεων αλλά και του Τσίπρα είναι προφανής σε όλους τους τομείς. Το περίεργο είναι ότι όσοι έφεραν την πατρίδα σε αυτή την κατάσταση, τώρα υπόσχονται ότι ξέρουν τον τρόπο για να τη σώσουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα.  Η βουλιμία τους για δύναμη, θέσεις, αξιώματα, ισχύ, χρήματα είναι ο κυριότερος μοχλός για την επιζήτηση της εξουσίας. Για το λόγο αυτό έχουν άσβεστο μίσος για την Χρυσή Αυγή που έχει ξεσκεπάσει τις καταστροφικές πολιτικές τους και ενδιαφέρεται πρώτα για την ευημερία των Ελλήνων.
Λ.Γ.


Δεν αισθάνομαι καμία απολύτως σύνδεση με τον κάθε λογής τυχαίο - λαθραίο που έτυχε να βρίσκεται στην Ελλάδα, από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Μαρόκο, Λιβύη, Μπαγκλαντές επειδή έτυχε να είναι "καλός" μαθητής και να κρατάει στα χέρια του την Σημαία Μου...Επίσης το ίδιο αισθάνομαι και με τον καθένα που θέλει να λέγεται Έλλην και το μόνο που μας συνδέει να είναι ότι αποτυπώνεται ο ίδιος θυρεός στις ταυτότητες και στα διαβατήριά μας...Το να είσαι Έλλην είναι κάτι αέναο, κάτι μοναδικό και ύψιστο...ελάχιστοι το νιώθουν και ακόμη λιγότεροι το καταλαβαίνουν... Έλληνας Γεννιέσαι, δε γίνεσαι Ποτέ.
Γ.Π.