Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή ότι θέλει να πάει την χώρα 500 χρόνια πίσω. Βέβαια ποτέ δεν μας είπαν, ούτε και πρόκειται να μας πουν πως αυτοί οι ίδιοι και οι εντολοδόχοι τους θέλουν να πάνε όχι μόνο την Ελλάδα 500 χρόνια πίσω αλλά ολόκληρη την οικουμένη! Έτσι κάνουν τα στραβά μάτια απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις του Ερντογάν, με πρόσφατη αυτή που τον θέλει να λειτουργεί την Αγιά Σοφιά σαν ισλαμικό τέμενος, κάτι το οποίο είχε ξεκινήσει με την Άλωση της Πόλης έως και το 1934. 
Κ.Τ.

Το ΔΝΤ απαιτεί την υπογραφή Μητσοτάκη στα νέα μέτρα - Τρέχουν οι “ευρωπαίοι εταίροι” να τον σώσουν από πρόωρο ξεφτίλισμα!

Εριστικότατος ο Στραβελάκης και φανερά εκνευρισμένος, καθώς με ερωτήσεις άκαιρες και συκοφαντικές απέναντι στον Ηλία Κασιδιάρη, προσπάθησε ανεπιτυχώς να περάσει την προπαγάνδα του κατά της Χρυσής Αυγής. Μέχρι και το σκηνικό με Κανέλλη επιστράτευσε, δεν μας είπε όμως ο Στραβελάκης για ποιον λόγο ενώ ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης απευθυνόμενος προς την υπουργό του σύριζα κατήγγειλε τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών η Παπανάτσιου άρχισε, μη έχοντας να απαντήσει, τους γνωστούς χαρακτηρισμούς κατά της Χρυσής Αυγής. Σύνηθες φαινόμενο, γιατί μπροστά στα επιχειρήματα και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και οι υπήκοοι του το μόνο που έχουν να ανταπαντήσουν είναι μόνο ύβρεις απέναντι στην μοναδική πολιτική δύναμη που θα σώσει την Πατρίδα μας. Περαστικά σας κύριοι του μνημονιακού κατεστημένου, ο καιρός σας τελείωσε!
Νίκος

Αυτή είναι η κυβέρνηση της αριστεράς: Μειώνεται το αφορολόγητο - Σκληρή φορολογία ακόμα και σε αυτούς που παίρνουν 500 ευρώ μισθό!

Μας έχουν ζαλίσει με την δημοκρατία, και ότι για να διασφαλιστεί η δημοκρατία πρέπει να γίνουν θυσίες, και να κόψουμε από κει, να κόψουμε από εδώ, να μην ακούμε την Χρυσή Αυγή γιατί είναι φασίστες και άλλα... ωραία. Την ίδια στιγμή σε πρόσφατη έρευνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών αποτυπώνεται η άποψη ότι οι Έλληνες θεωρούν τους μετανάστες απειλή για την οικονομία και τον πολιτισμό. Και ερωτώ κύριοι «δημοκράτες» αν είστε υπέρ της δημοκρατίας δεν θα πρέπει να σεβαστείτε την επιλογή του ελληνικού λαού; Να μην θέλει δηλαδή τις ορδές λαθρομεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας; Αυτό δεν θα ήταν κάτι δημοκρατικό; Βέβαια, δυστυχώς, για εσάς και σύμφωνα με τις εξαγγελίες σας και τα όσα άσχημα εις βάρος των Ελλήνων ψηφίζετε, δεν αποτελείτε σε καμία των περιπτώσεων εκπρόσωποι της δημοκρατίας, γιατί εδώ και χρόνια πράττεται τα αντίθετα ακριβώς από αυτά που ποθεί ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός. Και στην Ελλάδα του 2017, ακριβώς επειδή αφουγκράζεται τα αισθήματα και τις φοβίες της πλειοψηφίας των Ελλήνων, η μόνη δημοκρατική δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή!
Τάσος, Κιλκίς

Έρευνα - “χαστούκι” στα μούτρα των «αντιρατσιστών»: Οι Έλληνες δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες