Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Εξαπάτησε εκατομμύρια ψηφοφόρους με το "λεφτά υπάρχουν". Είχε συνεννοηθεί από πριν με τον Στρος Σκαν για την είσοδο του πρώτου μνημονίου στη χώρα. Ξεπούλησε μια ολόκληρη χώρα με το πρώτο μνημόνιο νομοθετώντας αντισυνταγματικά, χωρίς ν' ανοίξει μύτη. Του εμπιστεύτηκαν οι διεθνείς τοκογλύφοι δισεκατομμύρια. Εξαφάνισε με νόμους κάθε προστασία για εργαζόμενους και συνταξιούχους. Παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία χωρίς πόλεμο.

Τον καλούν τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του πλανήτη να διδάξει τους φοιτητές τους, μελλοντικούς ηγέτες στις χώρες τους, πώς το πέτυχε. Αν πιστεύετε πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι κάποιος τυχαίος και χωρίς μυαλό απλώς τον αθωώνετε. Ο ικανός δεν είναι μόνο για καλό σκοπό. Ικανός είναι και αυτός που κάνει κακό. Πλέον επανακάμπτει στο κόμμα της Φώφης το οποίο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα προσπαθεί να το φέρει ξανά  στο προσκήνιο και να παραγράψει τα χιλιάδες πολιτικά του εγκλήματα τα οποία έφεραν την πατρίδα μας σε αυτή την κατάσταση.
Γ.Π.


Από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ, προκύπτει ότι ένας στους τρεις Έλληνες βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης. 100 επιχειρήσεις καθημερινά, βάζουν λουκέτο. Οι εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας, της Μέρκελ, και του Σόϊμπλε εκτελούνται με θρησκευτική ευλάβεια από την συμμορία των αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων. Μοναδική ελπίδα αντιστάσεως και σωτηρίας τόσο από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση τα οποία απειλούν ακόμη και με βιολογικό αφανισμό του έθνους είναι η Χρυσή Αυγή.
Σ.Μ.


Η οικονομική κατάσταση στην αγορά είναι απελπιστική. Δεν υπάρχει παραγωγή και δεν υπάρχει δημιουργία.  Η αβεβαιότητα εχει καταλάβει τους πάντες. Η αγωνία διαλύει τον κοινωνικό ιστό. Έρχεται θύελλα πρωτοφανών διαστάσεων. Όποιος δεν το βλέπει κι όποιος το βλέπει και δεν αντιδρά, είναι συνυπεύθυνος και συνένοχος. Πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των τραγικών περιστάσεων. Η πατρίδα κινδυνεύει. Τόσο από τα μνημόνια αλλά και από την λαθρομετανάστευση. Η Χρυσή Αυγή εγγυάται ένα αγώνα υπέρ βωμών και εστιών ώστε να υπάρχουν Έλληνες και στις επόμενες γενιές.
Λ.Ι.