Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Οι κυβερνήσεις στην χώρα μας μισούν την ελληνική οικογένεια. Μισούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα και αδιαφορούν για το μέλλον αυτής της χώρας. Στην πραγματικότητα κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανίσουν τον ελληνικό λαό. Έναν λαό ο οποίος έχει αφεθεί στην απάθεια, στην ηττοπάθεια και στην αυτοκτονική διάθεση. Αλλά δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τους (μας).
 Προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μείωσης του πληθυσμού, η ουγγρική κυβέρνηση, από τις αρχές του 2016 ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για τη χορήγηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για αγορά μονοκατοικίας για όλα τα νεαρά ζευγάριαπου θα συμφωνούσαν να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά. Και όμως, στην Ελλάδα οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έχουν στο πρόγραμμα των κυβερνητικών θέσεων ανάλογες υποστηρικτές παροχές για τους Έλληνες οι οποίοι επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και το άθλιο κράτος των μνημονίων τους αποτρέπει θεωρώντας τα παιδιά τεκμήριο.
Κ.Λ.


Συμμαχική είναι η βόμβα στο Κορδελιό, όπως συμμαχικός ήταν και ο βομβαρδισμός του Πειραιά, με χιλιάδες θύματα αμάχους Έλληνες, χωρίς καμιά ουσιαστική ζημιά στις στρατιωτικές κατοχικές δυνάμεις, από τα εγκλήματα πολέμου των συμμάχων που ξεθεμελίωναν ολόκληρες πόλεις με όλον τον πληθυσμό τους μαζί, χρησιμοποιώντας βόμβες φωσφόρου και διαδοχικά πλήγματα για να σκοτώσουν και τους διασώστες των αμάχων, στρατηγική και όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Ιαπωνία, στην Κορέα, στο Βιετνάμ και από όπου αλλού πέρασαν οι πολιτισμένοι σύμμαχοί μας.
Λ.Π.


Ο Τσακαλώτος εσπευσμένα στις Βρυξέλλες, για να πει ναι στους εκπροσώπους των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας, των δανειστών. Αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό από συνεργούς σε ένα έγκλημα οι οποίοι έχουν απλά τον ρόλο του διαχειριστή και όχι την ουσιαστική διακυβέρνηση. Στη χώρα της διαφθοράς, της παρακμής, των διάτρητων πόθεν έσχες των πολιτικών, και των άπειρων δανείων σε κόμματα και χρεοκοπημένα ΜΜΕ, για να στηρίζουν το αδιέξοδο των μνημονίων. Μοναδική όαση ελπίδας σε αυτήν την έρημο των μνημονίων και λαθρομετανάστευσης οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που αγωνίζονται να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Σ.Μ.