Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο από την ομιλία του Κ. Μπαρμπαρούση σχετικά με την σημερινή άρση ασυλίας


Σήμερα, λοιπόν, συζητήθηκε στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της ελληνικής Βουλής το αίτημα της άρσης ασυλίας που διαβίβασε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το σκεπτικό που υπάρχει μέσα στην δικογραφία που ομιλεί για δίωξη μόνο των βουλευτών και όχι των υπολοίπων διαμαρτυρομένων κατά της αλβανικής προκλητικότητας και υπέρ της προάσπισης των δικαίων της ασφάλειας και της ελληνικότητας της αρχέγονης γης της Βορείου Ηπείρου και των Βορειοηπειρωτών.


Και ενώ η υπόθεση αυτή από τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε τεθεί στο αρχείο μετά και από την εξέταση των μαρτύρων ανεσύρθη από τους δικαστικούς αρουραίους προκειμένου να προστεθεί στην σωρεία των διώξεων των ανυπάρκτων κατηγοριών νομικά και ουσιαστικά κατά των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης καυτηρίασε των συνεχιζόμενη και θρασύτατη προκλητικότητα των αλβανών και δήλωσε προς όλο το "συνταγματικό τόξο" πως ποσώς τον ενδιαφέρει αν θα αρθεί η ασυλία του ή όχι. Όσο η Βόρειος Ήπειρος μας παραμένει σκλαβωμένη, δεν θέλουμε καμία φιλία με τους αλβανούς. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται από διώξεις και θα παραμείνουμε πιστοί στην υπεράσπιση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.