Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΥΙΖ: Ποιος καθορίζει τι θα προβάλλουν τα ΜΜΕ για την δίκη της Χρυσής Αυγής;

Έχουμε δει την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα ρεπορτάζ που δημοσιεύουν τα καθεστωτικά μέσα σχετικά με την περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής και τα όσα διαδραματίζονται εντός της δικαστικής αιθούσης.

Ενδεικτικό αυτού που λέμε είναι ότι πολλές φορές που οι κατήγοροι ξεφτιλίζονται άνευ προηγουμένου είτε τα καθεστωτικά μέσα δεν έχουν καν ρεπορτάζ, είτε έχουν ρεπορτάζ τα οποία μένουν στις εντυπώσεις και αγνοούν την ουσία της υποθέσεως.

Σε κάθε περίπτωση αυτή την διαστρεβλωμένη ενημέρωση λαμβάνουν τα καθεστωτικά μέσα, τα οποία φροντίζουν και αναμεταδίδουν αυτές τις διαστρεβλώσεις για πολιτική χρήση και σπέκουλα.
Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι σε κάθε δικάσιμο υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί, καταγράφει, απομαγνητοφωνεί και μεταφράζει απαιτεί αν μη τι άλλο προσήλωση σε έναν σκοπό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παρατηρητηρίου, σύνδεσμος για τον οποίο φιλοξενείται σε πιθανές και απίθανες ιστοσελίδες, αυτό δημιουργήθηκε «από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το Παρατηρητήριο για τον Φασιστικό και Ρατσιστικό λόγο στα ΜΜΕ που λειτουργεί υπό το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα την στηρίζουν και μία σειρά από φορείς».
Πώς, όμως χρηματοδοτείται αυτό το εγχείρημα; Προφανώς, θα πει κανείς, από τους «φορείς» ή έστω από τον τραπεζικό λογαριασμό που παρατίθεται στην εν λόγω ιστοσελίδα. Τα πράγματα, βεβαίως, δεν είναι και τόσο... αγνά, αφού όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον οργανισμό OSIFE, δηλαδή από τον οργανισμό Open Society Foundation του γνωστού ιουδαίου πλουτοκράτη George Soros!
Διαβάστε επίσης: Πανικόβλητος ο Σόρος από την παγκόσμια επέλαση των Εθνικιστών: Καλεί σε εγρήγορση πολιτικάντηδες, δημοσιογραφίσκους και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις
Σιωνιστική Δικτατορία: Ο Σόρος θα αποφασίζει για εσάς, χωρίς εσάς τι είναι αλήθεια στο διαδίκτυο!
Διαταγή Σόρος προς ευρωπαίους πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές - Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!
Η “Ανοιχτή Κοινωνία” του Πόππερ και του Σόρος - Το ιδεολογικό μανιφέστο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ... ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!
Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές - Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!