Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δίκη Χρυσής Αυγής: Μάρτυρας ΚΚΕ: Πήγαμε στον Εισαγγελέα και μας έδιωξε, γιατί δεν είχαμε στοιχεία!

Συμπεριφορά που δείχνει ξεκάθαρα ότι φυλλορροεί επέδειξε σήμερα η πλευρά της πολιτικής αγωγής.
Σε φανερή αμηχανία και χωρίς σαφή προσανατολισμό στα επιχειρήματά τους, οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής απέφυγαν να κάνουν ερωτήσεις στον μάρτυρά τους Μύρωνα Σημαντήρη,  φοβούμενοι ότι θα πάρουν απαντήσεις που δεν τους βοηθάνε.
Είχε προηγηθεί η άρνηση του μάρτυρα να κατονομάσει την πηγή της πληροφόρησής του για την-κινούμενη στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας-συνάντηση της Χρυσής Αυγής με εφοπλιστές όπου υποτίθεται ότι αποφασίστηκε η εξόντωση του ΚΚΕ.

Επαναλαμβάνοντας τη γνωστή ξεπερασμένη προπαγάνδα του ΚΚΕ, ο Σημαντήρης υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή τον Ιούνιο του 2012 συναντήθηκε με τους εργοδότες της Ζώνης και ανέλαβε κατ’ εντολή των εφοπλιστών να εξοντώσει το κομμουνιστικό κόμμα για να πέσουν τα μεροκάματα στη Ναυπηγοεπισκευαστική του Περάματος!
Ρωτήθηκε επισταμένα από το Δικαστήριο να πει από πού τα έμαθε όλα αυτά, απάντησε όμως ότι δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που του το είπε! Όπως όμως γνωρίζουν όλοι οι νομικοί, σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όταν ο μάρτυρας δεν κατονομάζει την πηγή της πληροφόρησής του, η κατάθεσή του δεν λαμβάνεται υπόψιν.
Το ίδιο είχε συμβεί και το 2012 όταν-σύμφωνα με τον Σημαντήρη-πήγαν στον Εισαγγελέα του Πειραιά για να του κάνουν την ίδια καταγγελία. Ο Εισαγγελέας τότε τους έδειξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου, λέγοντας τους...
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net