Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Συμμετείχα και εγώ πριν λίγες ώρες στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών. Είναι πραγματικά λυπηρό το πόσο διαπλεκόμενα είναι τόσο τόσα τα ΜΜΕ όσο και τα κόμματα. Το άξιο απορίας φυσικά είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί που δημιουργούν συνειδήσεις μέσω της τηλεόρασης στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά πιόνια των κομμάτων, και αντιστρόφως τα κόμματα και οι πολιτικοί είναι υποχείρια των καναλιών μιας που έχουν μεταξύ τους οικονομικές δοσοληψίες.
Αυτή η αλληλεπίδραση λοιπόν σ΄ έναν σκεπτόμενο άνθρωπο δεν μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα, ότι οι φωνές που αποκλείονται και παραγκωνίζονται από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο αποτελούν τις φωνές που πραγματικά είναι ενάντια στο σύστημά τους. Και ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Και κάτι τελευταίο, το ψέμα των ΜΜΕ και την μη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς τους δημοσιογράφους το ξεσκέπασε και συνεχίζει να το ξεσκεπάζει η Χρυσή Αυγή. Αυτό το κίνημα αποτελεί αφετηρία αφύπνισης για τους Έλληνες και αυτό είναι που τρομάζει όλο το σάπιο κατεστημένο αυτής της χώρας και τους εκπροσώπους του.
Μ.Τ.

Ο “Άρχοντας των διοδίων” μίλησε: Η Χρυσή Αυγή έρχεται και απειλεί τα συμφέροντά μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στον βουλευτή κ. Λαγό για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που άσκησε νόμιμα εναντίον της νεοταξίτισας "δημοσιογράφου" Τατιάνας Στεφανίδου. Εδώ και μήνες δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μόνο για τους λαθρομετανάστες και προπαγανδίζει χρησιμοποιώντας την εκπομπή της υπέρ τους, προσπαθώντας να επηρεάσει τον απλό και φτωχό κόσμο. 'Eπρεπε όμως να συλληφθεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγηθεί στην Εισαγγελία γιατί συνεχώς συκοφαντεί και κατηγορεί την δράση της Χρυσής Αυγής, εξυπηρετώντας σκοπούς τρίτων και να τιμωρηθεί όπως την αξίζει.
Λ.Γ. Δικηγόρος

Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές, παρακρατικοί και τα «παιδιά» του Κόκκαλη εναντίον των γονέων του Περάματος - Διενεργούν άμεση επιχείρηση τρομοκρατίας

Διαβάζοντας σήμερα με προσοχή την στήλη γνωστού δημοσιογράφου δεν ξαφνιάστηκα και τόσο με την επιμονή του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ν.Δ συμπλέει 100% στο λαθρομεταναστευτικό με τον ΣΥΡΙΖΑ! Να μην πούμε ότι οι νεοδημοκράτες είναι ακόμη χειρότεροι μιας και ζητούν και παροχές πεντάστερων (!) για τους λαθροεισβολείς! Από εκεί και μετά όμως όλο το "κακό" σενάριο που μας παρουσιάσατε με απώτερο στόχο την άμεση ενσωμάτωση των ισλαμοπαίδων στα Ελληνικά Σχολεία προς αποφυγήν δημιουργίας αυριανών τζιχαντιστών δεν απέπνεε καμιά σοβαροφάνεια. Επειδή όμως τόσα πολλά ειπώθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες για την δήθεν έφοδο της Χρυσής Αυγής στο γνωστό πλέον σχολείο του πάλαι ποτέ κατακόκκινου Περάματος καλό είναι να αποδεχόμαστε καμιά φορά και την πραγματική αλήθεια. Όπως ότι ο εν λόγω Βουλευτής δεν πήγε εκεί απρόσκλητος και ότι η παρουσία του εκεί δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα και οι όλοι τραμπουκισμοί καθοδηγήθηκαν από τα ακροαριστερά αποκόμματα ΚΕΕΡΦΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ και βάλε! Αυτό δεν το ανέφεραν τα ΜΜΕ φυσικά για τους γνωστούς ευνόητους λόγους! Ευτυχώς όμως που υπάρχει και σχετικό video που μπορεί να βοηθήσει την όλη διαλεύκανση της υπόθεσης για να μπαίνουν και τα πράγματα καμιά φορά στην θέση τους!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Άννα

Σόρος εναντίον Τράμπ εν όψει της ορκωμοσίας από το Νταβός: “Θα τον κάνουμε να αποτύχει”