Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η πρώτη μουσουλμανική τράπεζα στη Γερμανία άνοιξε το 2011 στο Μανχάιμ, η οποία λειτουργεί με βάση τους κανόνες του κορανίου: δηλαδή χωρίς τόκους, με άμεση σύνδεση με την πραγματική οικονομία και με δεοντολογικά αποδεκτές επενδύσεις (όσον αφορά τους Μουσουλμάνους και μόνο). Πρόκειται για την Kuveyt Türk. Είναι η πρώτη τράπεζα στη Γερμανία που εφαρμόζει το λεγόμενο Islamic Banking. Δεν χορηγεί δάνεια με τόκους, αλλά συμμετέχει στη χρηματοδότηση μιας επιχείρησης και έτσι μετέχει στα κέρδη, αλλά επωμίζεται και τις ζημίες. Παράλληλα αποκλείονται επενδύσεις σε επιχειρήσεις ή προϊόντα που έχουν σχέση με το αλκοόλ, το χοιρινό κρέας, την πορνογραφία και τη βιομηχανία όπλων. Γενικά, όπως ορίζει ο κανόνας λειτουργίας των μουσουλμανικών τραπεζών, δεν επενδύει σε τομείς ή κλάδους που είναι "επιβλαβείς" για την "ευημερία" των πολιτών. Εδώ στη χώρα όπου ανθεί η «φαιδρά πορτοκαλέα» περιμένουμε το 2060 όπου θα υπάρξει μείωση του χρέους να γίνουμε δεκτοί στις «αγορές» για να δανειζόμαστε με λιγότερο τοκογλυφικό επιτόκιο.  
Γ.Π.

Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας»: Στις ΗΠΑ αποβάλλουν λογοτεχνικά βιβλία λόγω... ρατσισμού
Συγχαρητήρια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν στο Καστελόριζο στηρίζοντας έμπρακτα τους ακρίτες. Ασφαλώς δεν αποτελούν έκπληξη οι κατηγορίες από τους πολιτικάντηδες της ΝΔ, Σύριζα και των λοιπών ανθελληνικών δυνάμεων οι οποίοι πασχίζουν να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό με αλλογενείς λαθρομετανάστες, των οποίων οι ηττοπαθείς πολιτικές εξέθρεψαν την προκλητικότητα της Τουρκίας με τα σημερινά αποτελέσματα. Από τις κορφές της ελληνικής αυτής γης άπλωσαν τη ματιά τους στις αλύτρωτες ελληνικές ακτές της Ιωνίας, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους τούρκους κατακτητές ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στον ιστορικό χρόνο, καθώς και ότι υπάρχουν Έλληνες των οποίων «τα σύνορα της καρδιάς τους» είναι πόθος άσβεστος μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, για να απελευθερωθούν οι αλύτρωτες πατρίδες.
Σ.Μ.
Συνέντευξη Στρατηγού Γ. Επιτήδειου στο Ράδιο Νεάπολις για Τραμπ, αλβανικές προκλήσεις και λαθρομεταναστευτικό

Χρόνια Πολλά Αρχηγέ μας! Είμαστε υπερήφανοι για εσένα και όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα που επάξια, δυναμικά και μαχητικά εκπροσωπείτε τους Έλληνες Εθνικιστές στην Βουλή, αλλά και όπου ο Έλληνας σας χρειάζεται, είστε δίπλα του. Αφουγκράζεστε τα προβλήματά μας και δίνετε μάχες για την διατήρηση των εθνικών μας ιδανικών και τα ιδανικά της φυλής μας. Ήταν βράδυ, παραμονή της εορτής σου Αρχηγέ που οι '"Δημοκράτες"' σε είχαν μαζί με τους άλλους συναγωνιστές στα κελιά της τιμής έγκλειστο. Ήμασταν όμως εκεί, οι συναγωνιστές σου -έξω από τη Βουλή-, να διαμαρτυρηθούμε για τις ''δημοκρατικές μεθόδους'' που χρησιμοποίησε η τότε πολιτική ηγεσία, με διώξεις και άλλα πολλά "δημοκρατικά'' εναντίον συναγωνιστών μας. Ήμασταν εκεί να φωνάξουμε με μια φωνή στην πορεία που ακολούθησε: ''Άκου Αρχηγέ και χρόνια σου πολλά, ξεφτίλισες το σύστημα ακόμα μια φορά''. Μέρες δύσκολες, μέρες πονηρές, αλλά με εσάς αλόγιστο και μαχητικό μέσα από τα κελιά της τιμής, το εθνικιστικό κίνημα δεν λύγισε, δεν μας λύγισαν, δεν μας έριξαν το ηθικό γιατί αυτό επιδίωξαν οι ανθέλληνες πολιτικοί. Τα χρόνια πέρασαν, αλλά όσα προφητικά μας λέγατε από τα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη, στο Σταθμό Λαρίσης, τα βρήκαμε και τα βρίσκουν όλοι οι Έλληνες, μπροστά τους. Η Ελλάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Η πατρίδα χάνεται, οι Έλληνες πεινάνε και ο αφελληνισμός -στόχος των εχθρών του ελληνισμού- προχωράει. Όμως και εμείς οι Έλληνες εθνικιστές είμαστε εδώ, δεν λυγίζουμε, δεν προσκυνάμε, δεν ξεπουλάμε ιερά και όσια. Στηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή, στηρίζουμε τον αγώνα για ανεξαρτησία και απελευθέρωση της πατρίδας.

Αγγελική Γ.-Α., Εμμανουήλ Α.

Ανάλυση της νέας πολιτικής διεθνών σχέσεων της Ουάσιγκτον

Τις καλύτερες ευχές από όλη την οικογένεια μου για την ονομαστική σας εορτή. Υγεία Ευτυχία και ο Θεός να δώσει να σας δούμε σύντομα Εθνικό Κυβερνήτη.
Απόστολος Σ.

Ιστορική νίκη του Συριακού στρατού στο Χαλέπι - Η πόλη απελευθερώθηκε από τους τζιχαντι