Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τίμησαν για ακόμη μια χρονιά τους Μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που έδωσαν την ζωή τους για μια Ελλάδα ελεύθερη από τους συμμορίτες του ΚΚΕ, οι οποίοι αιματοκύλισαν τον Δεκέμβρη του 44, με σκοπό την υπαγωγή της πατρίδας μας στο κομμουνιστικό παραπέτασμα. Τους τίμησαν όπως αρμόζει σε ήρωες γιατί μια χούφτα άνδρες τα έβαλαν με τον τριπλάσιο στρατό των συμμοριτών και δεν πέρασαν μένοντας η Ελλάδα ελεύθερη. Δυστυχώς οι μετέπειτα κυβερνήσεις της δεξιάς κατάφεραν να τους επιτρέψουν γράψουν την ιστορία κάνοντας τους ήρωες και να αποκτήσουν ιδεολογική ηγεμονία με αποτέλεσμα λίγα χρόνια μετά η ΕΔΑ το προκάλυμμα του ΚΚΕ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών τα βιώνουν οι Έλληνες σήμερα με μνημόνια, λαθρομετανάστευση και εθνικούς κινδύνους ορατούς γα την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Μόνο το εθνικό κράτος που οραματίζεται να οικοδομήσει η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. 
Χ.Φ.  

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: H Χρυσή Αυγή στην νησίδα Ρω στο πλευρό των Ελλήνων ακριτών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ο μέσος Έλληνας νομίζει ότι έχει να επιλέξει ανάμεσα στον πόλεμο και στην ειρήνη. Αυτό είναι το κακό. Ότι νομίζει. Παρόλα αυτά αγαπητοί μου φίλοι δεν θα σας ρωτήσει κανείς ούτε θα σας ζητηθεί η άποψη. Οι Ισλαμοφασίστες θα επιτεθούν είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν θέλετε να πολεμήσετε; Τόσο το καλύτερο γι αυτούς. Θα σας σφάξουν στο γόνατο. Θα βιάσουν το παιδί σας και θα σας αναγκάσουν να το βλέπετε.Τόσο καιρό τι νομίζετε ότι κάνουν στους άλλους; Και είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, ακόμα κι αν καταδικάζετε την βία καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα .
Χ.Β.

Οι συνέπειες των «ανοιχτών συνόρων»: Αφγανός λαθρομετανάστης βίασε και σκότωσε την κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ!

Ο Κώστας Σημίτης έβγαλε νέο βιβλίο, όπου μας λέει πώς θα βγούμε από την κρίση. Δεν χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο, πρόεδρε της καρδιάς μας. Είναι απλό: Θα πάμε το Χρηματιστήριο στις 7.000 μονάδες, παίζοντας εκεί και τα αποθεματικά των Ταμείων, θα δώσουμε όλα τα δημόσια έργα υπερτιμολογημένα σε αγαπημένους μας εργολάβους, θα ψωνίσουμε 4-5 στραβά υποβρύχια, θα παραγγείλουμε ένα καινούργιο C4I, θα το πληρώσουμε αλλά δεν θα λειτουργήσει ποτέ, θα πάρουμε κανένα βαλιτσάκι με ευρώπουλα από τη Siemens, με ντελιβερά τον Τσουκάτο, θα πλερώσουμε την Goldman Sachs να μας παραδώσει μαθήματα μαγειρικής για το χρέος, θα δανειστεί και καμιά εκατοστή εκατομμύρια η πασοκάρα μας και όλα θα στρώσουν. Μετά θα κάνουμε ανανέωση της ηγεσίας του πασοκ, λέγοντας το δημοκρατική συμπαράταξη – πιθανόν να χρειαστεί αλλαγή του ΑΦΜ- για ευνόητους λόγους (χρέη κλπ), με νέους καθαρούς ανθρώπους οι οποίοι θα κουνάνε το δάχτυλο στους πεινασμένους από τις κλεψιές τους Έλληνες. Στο μεταξύ οι παλιές πονηρές αλεπούδες θα ξεκοκαλίζουν τα κλεμμένα.
Γ.Π.

Η διεθνής των έκπτωτων! Συνεχείς ήττες των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης: Τέσσερις χαμένοι ηγέτες και απομένει η... Μέρκελ