Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Είχαμε αναφερθεί τις προάλλες στο ψήφισμα που έλαβε χώρα στην ολομέλεια της βουλής και που αφορούσε την εκταμίευση 16 εκ. ευρώ για σχολικές υποδομές μέσα στα κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών. Αν και ο νόμος ψηφίστηκε, εν τούτοις, ο υπουργός παιδείας έχοντας αντίθετη άποψη βάλθηκε σώνει και καλά να βάλει τους λαθρομετανάστες στα Ελληνικά σχολεία, κατά τις απογευματινές ώρες. Αντιδράσεις ήταν φυσικό να υπάρχουν από πλευράς των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, και παρά τις απειλές για εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου, αυτές συνεχίζονται με αποχή των Ελλήνων μαθητών από τα μαθήματα.
Είναι ακόμη αρχή για να ξέρουμε τι τελικά θα επακολουθήσει, ωστόσο όμως είμαστε σε θέση να διαβλέψουμε τα επόμενα στάδια της μεταρρύθμισης της παιδείας, αλά αριστερά. Σε πολλά σχολεία οι λαθρομετανάστες άρχισαν κανονικά τα μαθήματά τους κατά τις απογευματινές ώρες. Τον επόμενο χρόνο θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φίλη, στις πρωινές διδακτικές ώρες παρέα μα τους Έλληνες μαθητές. Αλήθεια όμως τι θα γίνει με τις εικόνες των αγίων μας που είναι αναρτημένες μέσα στις σχολικές αίθουσες; Ίσως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η ερώτηση ήδη να έχει απασχολήσει τους «εισβολείς» εξ ανατολών, και όχι μόνο. Δεν νομίζετε ότι είναι μία καλή αφορμή για τον κ. Φίλη να προστατεύσει τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων, οι οποίοι σηκώνουν σπυριά βλέποντας τις εικόνες του Χριστού και των λοιπών Αγίων μας; Δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν αύριο το πρωί οι εικόνες αφαιρούνταν από τη φυσική τους θέση, για να μην εξοργίζονται οι αλλόφυλοι που μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω. Ίσως μάλιστα να έπρεπε και το σύμβολο της Χριστιανοσύνης, ο Σταυρός, να ξεριζωθεί από τα κοντάρια των ιστών που είναι αναρτημένη στα σχολεία η Γαλανόλευκη, ίσως μάλιστα και ολόκληρη η Γαλανόλευκη μιας κι εκεί εμπεριέχεται ο Σταυρός. Για την προσευχή πέστε ότι δεν θα ξαναγίνει γιατί αποκλείεται τα αυτιά των μουσουλμάνων να αντέξουν τέτοια θρησκευτική προσβολή, ενώ τα δικά μας αυτιά δεν πειράζει να ακούν τους μιναρέδες από τα τεμένη που άρχισαν ήδη να κατασκευάζονται.

Όλα ακόμη στην Πατρίδα μας, οι αριστεροί που μας κυβερνούν τα βλέπουν να εξελίσσονται ρόδινα, σύμφωνα με τις ιδεολογικές αγκυλώσεις τους. Το ίδιο βέβαια ρόδινα τα βλέπουν και οι αξιωματικώς αντιπολιτευόμενοι παρέα με τα παρτάλια της αριστεράς και του κέντρου, μιας και έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με τους κυβερνώντες. Για τις θρησκευτικές αρχές, αν μη τι άλλο, ούτε λόγος να γίνεται μιας και είναι προσηλωμένες για το αν το μάθημα των θρησκευτικών θα γίνεται με ομολογιακό χαρακτήρα ή όχι. Και έξω από τον ιδεατό τους κόσμο γίνεται το έλα να δεις. Καμιά σημασία αν οι αλλόφυλοι κάνουν επέλαση στη Χώρα μας, καμιά σημασία αν αύριο οι μεταδοτικές νόσοι και ο θρησκευτικός φανατισμός που κουβαλούν όλοι αυτοί εξελιχθεί σε  λαίλαπα για την Πατρίδα μας, καμιά σημασία για την εγκληματικότητα που έφεραν μαζί τους οι κατατρεγμένοι λαθρομετανάστες, καμιά σημασία αν οι χιλιάδες που εγκαταστάθηκαν εδώ ιδρύσουν και μουσουλμανικό κόμμα να εκπροσωπούνται αύριο και στη βουλή. Η λύση βρίσκεται μόνο στα χέρια των Ελλήνων Εθνικιστών και στους χιλιάδες Έλληνες πατριώτες που άρχισαν να αφυπνίζονται.  
Διαβάστε περισσότερα:https://ethnikismos.net/