Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δημήτρης Κουκούτσης: Οι μνημονιακές πολιτικές του Σύριζα διαλύουν την κοινωνία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Δημήτριος Κουκούτσης άσκησε οξεία κριτική απέναντι στην δήθεν κυβέρνηση της «αριστεράς», όσον αφορά το παρόν νομοσχέδιο, σχετικά με την ανάπτυξη και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών.
Ο βουλευτής Μεσσηνίας επεσήμανε τις αοριστολογίες και την ασάφεια που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, την στιγμή που έχουν κλείσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διαλύονται οι αγροτικοί συνεταιρισμοί, ενώ επιβάλλεται μια εξοντωτική φορολογία στους Έλληνες πολίτες.
Πέραν των παραπάνω, ο Δημήτρης Κουκούτσης τόνισε τους κινδύνους που εγκυμονεί για την κοινωνία η έξαρση της λαθρομετανάστευσης.

Και για την ιστορία…
Σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού του Σύριζα «Στο κόκκινο» ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Σεβαστάκης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που του συνέβη σε μία συνάντησή του με πολίτες που κατά δήλωσή του ανήκουν στον χώρο τους.
Συγκεκριμένα του ανέφεραν ότι πήγαν να ψωνίσουν σε σούπερ μάρκετ και ενώ μετρούσαν τα χρήματά τους μέχρι την τελευταία δεκάρα, μπήκαν κάποιοι «αλληλέγγυοι» συνοδεύοντας μια ομάδα «μεταναστών» και άρχιζαν να ψωνίζουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων χωρίς να φείδονται χρημάτων.
Ο βουλευτής ανάφερε στην συνέχεια ότι οι πολίτες του είπαν συγκεκριμένα ότι τους την «σβούριξε» με αυτό που είδαν και επαναστάτησαν. Καλή η αλληλεγγύη αλλά θεώρησαν ότι η υπερβολή στην αγορά προϊόντων που είναι δύσκολο να αγοράσει ο μέσος Έλληνας πολίτης είναι πρόκληση.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Στα επόμενα λεπτά ο Σεβαστάκης έκανε την διαπίστωση ότι έχει αυξηθεί η παραβατικότητα των μεταναστών κι ότι πολλοί από αυτούς προέρχονται από κοινωνίες στις οποίες η γυναίκα είναι υποζύγιο και γενικά οι ίδιοι δεν προσαρμόζονται στον δυτικό τρόπο ζωής.
Ως εκ τούτου θεωρεί ο ίδιος ότι θα έπρεπε να κατηγοριοποιούνται (οι «πρόσφυγες») έτσι ώστε να απομονώνονται για να γλυτώσουμε από τα γνωστά προβλήματα (πιθανότατα θα εννοεί τους βιασμούς και τις κλοπές). Όταν έφτασαν στο σημείο να τα λένε οι ίδιοι τότε περισσεύει ο δικός μας λόγος.