Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Όλα στο πόδι γίνονται από τους ελεεινούς και τρισάθλιους που μας κυβερνούν. Ενώ δεν έχουν καταστρώσει κανένα σχέδιο ώστε να ξέρουν από πριν τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες, από την άλλη βγαίνουν και μας επισημαίνουν το πρόβλημα, δείχνοντας αν μη τι άλλο, και την ασχετοσύνη τους. Ιδού τι δήλωσε ο κ. Μουζάλας προχθές στη βουλή: «Είναι αλήθεια ότι υπερφορτώσαμε κάποιους δήμους. Δεν τα καταφέραμε στο Ελληνικό. Στα νησιά έχουμε πρόβλημα, ο νησιώτικος λαός δοκιμάζεται από υπερπληθυσμό». Από την άλλη, ψάχνουν απεγνωσμένα χώρους σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα για να εγκαταστήσουν όσους περισσότερους λαθρομετανάστες μπορούν, συν ότι τα λαθρομεταναστόπουλα πρέπει οπωσδήποτε να πάνε και σχολείο. Ενώ η βουλή ψήφισε την έκδοση κονδυλίου, ύψους 16 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να διατεθεί για σχολικές υποδομές εντός των χώρων φιλοξενίας, αυτοί, σώνει και καλά θέλουν να μας μεταφέρουν τα παιδιά τους στα σχολεία μας.
Στις τοπικές κοινωνίες για τις οποίες πάρθηκε αυθαίρετα απόφαση να εγκαταστήσουν αλλοδαπούς μαθητές στα σχολεία, οι ντόπιοι ξεσηκώθηκαν, και με το δίκιο τους. Τις προάλλες είχα μία συζήτηση με φίλο μου, ο οποίος είναι διευθυντής σε κάποιο δημοτικό σχολείο, και ο οποίος μου εξιστόρησε το εξής περιστατικό.  Κάποτε, μου λέει, ήρθε μία μητέρα να γράψει το παιδί της στο σχολείο που διεύθυνα. Της ζήτησα να μου φέρει το βιβλίο υγείας του παιδιού για να διαπιστώσει το σχολείο ότι το παιδάκι έχει εμβολιαστεί. Η μητέρα είπε ότι για λόγους πεποιθήσεως δεν έχει εμβολιάσει το παιδί της και ούτε πρόκειται να το κάνει. Εγώ τηλεφώνησα στην επιθεώρηση για να βγω από το αδιέξοδο. Η επιθεώρηση απάντησε ότι, η μητέρα να κάνει μία υπεύθυνη δήλωση ότι το παιδί δεν είναι εμβολιασμένο και το παιδάκι να γραφτεί κανονικά στη δύναμη των μαθητών του σχολείου. Όπερ και εγένετο. Αν καταλάβατε καλά αγαπητοί αναγνώστες, δεν υπάρχει αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που να εμποδίζει την εγγραφή στο σχολείο παιδιών τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες υγείας. Ο υπουργός εμμένει στην άποψή του ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών έχουν εμβολιαστεί. Ουδείς από τους γονείς που ανησυχούν το γνωρίζει αυτό, ουδείς εκ των λαθρομεταναστών υποχρεούται να εμβολιάσει το παιδί του και τέλος, κανείς δεν βάζει εμπιστοσύνη στα λόγια ενός ανθρώπου που αδυνατεί να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρο. Το άλλο θέμα που έχει να κάνει με την υγεία των Ελλήνων μαθητών και όχι μόνο, είναι η νόσος της ελονοσίας, που επανεμφανίστηκε πάλι στη Χώρα μας έπειτα από δεκαετίες. Όπως γνωρίζεται η νόσος αυτή είναι μεταδοτική. Επίσης γνωρίζετε ότι οι συνθήκες διαβιώσεις εντός των χώρων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, είναι χειρότερες και από αυτές των τριτοκοσμικών χωρών. Καταλαβαίνεται για τι ανικανότητα κυβερνητική μιλάμε. Διασκορπίζοντας ανά την επικράτεια τους λαθρομετανάστες, είναι σαν να βάζουνε βόμβα με βραδύκαυστο φυτίλι εντός του υγιούς πληθυσμού της Πατρίδος μας. Και το χειρότερο, φέρνουν δίπλα στα παιδιά μας τα παιδιά τους με ό,τι συνεπάγεται αυτή η βίαιη «συγκατοίκηση». Τα χειρότερα είναι μπροστά μας και μας αφορά όλους μας. Δεν είμαι μάντης κακών ειδήσεων, αλλά χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
Οι τοπικές κοινωνίες άρχισαν σιγά-σιγά να αντιδρούν στα κακοσχεδιασμένα πλάνα των αριστερών. Οι αντιδράσεις θα αρχίσουν να κλιμακώνονται δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ότι η Ελληνική κοινωνία δεν επιθυμεί να συμβιώσει με λαθρομετανάστες. Μπορεί η κυβέρνηση με την μείζονα αντιπολίτευση να πήραν μία απόφαση ελαφρά την καρδία. Η κοινωνία όμως έχει αντίθετη άποψη, και αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της μεταπολίτευσης.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/