Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ο Ερτογάν αρνείται την συνθήκη της Λωζάννης και την ελληνικότητα των νησιών του Αιγαίου και εμείς ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές άδειες και το αν θα έχει μαύρο το Mega. o Alpha και το Star. Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο, μαύρο θα πέσει σε όλη την χώρα με τις πολιτικές που έχουν ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις που πέρασαν. Ξύπνα ραγιά, ξεπουλάνε την Πατρίδα σου, το σπίτι σου, το αίμα σου και συ στην καλύτερη των περιπτώσεων είσαι μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή και περιμένεις πόσα like ή ουάου θα πάρεις στα social media. Ξύπνα ραγιά και δυνάμωσε την μόνη φωνή της Πατρίδας, την Χρυσή Αυγή.
Κ.Κ.

Διοικητής των τζιχαντιστών αποκαλύπτει: Η Ουάσινγκτον είναι στο πλευρό μας

Εκείνο που οι ανιστόρητοι και αστράτευτοι νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ δεν γνωρίζουν είναι ότι ανέκαθεν η Τουρκία ήταν η ίδια. Διεκδικούσε δέκα πράγματα, έπαιρνε το ένα και επανερχόταν. Εμείς αντιθέτως τι κάναμε τόσα χρόνια; Λέγανε όλοι οι κρατούντες σαν συνεννοημένοι δύο πράγματα. Πρώτον ανήκουμε στην Δύση και δεύτερον δεν διεκδικούμε τίποτε από κανέναν. Στη μεταπολίτευση που πεθαίνει έχουμε να πούμε τρία πράγματα. Πρώτον, δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Θα έπρεπε να το περιμένουν, αφού η οικονομία της χώρας αλλά και η γενικότερη κατάσταση της δεν δημιουργούν οποιαδήποτε αποτρεπτική ισχύ απέναντι στην Τουρκία. Δεύτερον, τα κράτη όπως και οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε κανέναν, ανήκουν στον εαυτό τους και στα συμφέροντα τους. Και όπως ακριβώς οι άνθρωποι αλλάζουν και απαρνιούνται φιλίες όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν, το ίδιο και περισσότερο οφείλουν να κάνουν τα κράτη. Ίση φιλία και ίση απόσταση από όλους. Αυτό κανένας δεν το κατάλαβε ποτέ του και για αυτό αντί να μας τιμούν οι φίλοι και να μας σέβονται οι εχθροί είμαστε η χλεύη όλων. Και τρίτον όταν ο άλλος είναι διεκδικητικός διεκδικείς κι εσύ. Αλλά στη σημερινή χρεοκοπημένη ηθικά, οικονομικά και πνευματικά Ελλάδα το να διεκδικήσεις είναι εθνικιστικό και φασιστικό για κάποιους. Χρόνια φωνάζει η Χρυσή Αυγή για το πού πάει η εξωτερική πολιτική. Χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις μνήμης για τα Ίμια, για την Ποντιακή Γενοκτονία, για την Άλωση της Πόλης και κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ γιατί γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις. Θα το πούμε καθαρά και ξάστερα. Γιατί η εθνική μνήμη είναι το καλύτερο όπλο για μια χώρα σαν τη δική μας, γιατί λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του και δεν τιμά τους νεκρούς του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει. Η  μεταπολίτευση εντός ολίγου χρόνου θα καταρρεύσει, κάτω από το βάρος των εθνικών εγκλημάτων που έχει κάνει. Χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους μας για να μην έχουμε και θέματα που άπτονται των εθνικών μας συνόρων. Γιατί αυτή τη ντροπή δε θα μπορέσει κανείς να την ξεπλύνει. Στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή, είμαστε ενεργά δίπλα της και είμαστε έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί η Πατρίδα μας, ώστε να την πάρουμε πίσω .
Κωνσταντίνα Σ.

“Κελάηδησε” ο Πεταλωτής: Όλα τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” τσέπωσαν μαύρο χρήμα

Όργανο και υποκατάστημα της ΕΚΤ είναι η Τράπεζα της Ελλάδος. Εμπαιγμός ατιμώρητος τα θαλασσοδάνεια στα πολιτικά κόμματα και στους καναλάρχες. Τα παραπάνω τα ομολογεί ο Διευθυντής Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, στην εξέτασή του από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη, ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την διερεύνηση νομιμότητας δανειοδοτήσεων πολιτικών κομμάτων και εταιρειών Μ.Μ.Ε. από τράπεζες της Ελλάδας. Για πρώτη φορά λοιπόν, ανώτατος τραπεζίτης ομολογεί δημόσια, πως ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν υφίσταται πλέον, και πως τα κόμματα της διαφθοράς Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ κλπ. δεν πρόκειται να πληρώσουν τα χρέη τους ούτε σε 200 χρόνια. Όταν δε ο Συναγωνιστής καταγγέλλει το γεγονός, ότι το πολυδιαφημισμένο πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής, κατατίθεται στη βουλή στα αγγλικά, ο τραπεζίτης παραδέχεται, πως η Τράπεζα της Ελλάδος ελέγχεται απόλυτα από Γερμανούς τραπεζίτες. Πώς θα ήταν διαφορετικό όταν το ελληνικό δημόσιο κατέχει το 6% μόλις των μετοχών της τράπεζας της Ελλάδος. Αλλά και το ίδιο δεν ισχύει με ολόκληρο το κράτος που σχεδόν έχει γίνει ιδιωτική επιχείρηση και ξεπουλά τα πάντα μόνο και μόνο για να διασωθούν οι πολιτικοί απατεώνες και το σύστημα που διατηρεί στην εξουσία εξοντώνοντας τους Έλληνες με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αγωνιστεί, ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Σ.Μ. 

Νέα απόφαση-χαστούκι στους σκευωρούς: Αθώος πανηγυρικά ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Σάββας Σπυρίδης