Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Είμαι φοιτήτρια του τμήματος προσχολικής αγωγής στο Αλεξάνδρειο τεχνολογικό ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Εδώ και δυο μέρες οι καθηγητές προφανώς εσκεμμένα, κάνουναναφορές στο θέμα της Θρησκείας. Συγκεκριμένα, ρωτούν αν θα πρέπει να γίνεται προσευχή στους παιδικούς σταθμούς. Αναφέρθηκαν διάφορες γνώμες και οι περισσότερες κατέληξαν στο ότι εφόσον υπάρχουν στις τάξεις παιδιά μεταναστών θα πρέπει ή να μην γίνεται καθόλου προσευχή ή η προσευχή να είναι "ουδέτερη" χωρίς να αναφέρονται ο Χριστός και η Παναγία. Οι καθηγητές εν ολίγοις πρότειναν να μην γίνεται καθόλου προσευχή διότι τα παιδιά των μουσουλμάνων κτλ θα αισθάνονται απομονωμένα και παρείσακτα. Αυτή η προπαγάνδα που ξεκινά ήδη από την προσχολική ηλικία και φυσικά μακροπρόθεσμα θα νομιμοποιηθεί, πρέπει να σταματήσει. Αποτελώ το μαύρο πρόβατο του τμήματος, καθώς είμαι από τις ελάχιστες που θεωρούν ότι πρόκειται για οργανωμένη προπαγάνδα ισλαμοποίησης που ξεκινά από ταπολύ μικρά παιδιά. Και με τα ελληνόπουλα τι γίνεται; Θα πρέπει λοιπόν να υπακούσουμε σε τέτοιους κανόνες; Ως Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη δεν το δέχομαι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και θεωρώ ότι όφειλα να απευθυνθώ σε σας.
Σ. Χ.

Ηλίας Παναγιώταρος: Πουλάτε ψεύτικες ελπίδες, την ώρα που η κοινωνία καταρρέει - ΒΙΝΤΕΟ

Είμαι σπουδαστής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχουμε πάρει το πτυχίο μας εδώ και 4 μήνες από το Ελληνικό "κράτος". Ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τοποθέτηση σας στο πρόβλημα μου ''Τροπολογία με γενικό
αριθμό 697 και ειδικό 81 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής'' στις 18/10/2016. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΖΗΛΟ γι΄ αυτά που είπε στην Βουλή. Ήταν ο μόνος που ανέφερε το θέμα ακριβώς όπως είναι. Ελπίζω άμεσα να πάρω το πτυχίο μου από την σχολή με καθυστέρηση 4 μηνών. Η σχολή μου είναι από τις λίγες που μόλις τελειώσεις έχεις δουλειά. Θερμά ευχαριστώ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για ό,τι έκανε ώστε να με βοηθήσει να πάρω κάτι που αξίζω και δεν το ζητιανεύω.
Με εκτίμηση, Μ. Βασίλειος

Ομολογία Λιαρέλλη: Έπαιρνα 12.000 ευρώ τον μήνα στο Alter - Μισό δισ. ευρώ για την ταινιοθήκη του “σουλεϊμάν”! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πόλεμος της πολιτείας (βλέπε άθεος Φίλης και λοιποί κατσαπλιάδες) κατά της Ορθοδοξίας , καλά κρατεί. Η πολιτεία ζήτησε από τους θρησκευτικούς αρχηγούς των μουσουλμάνων, των εβραίων και των ρωμαιοκαθολικών, να της υποδείξουν τι πρέπει να διδάξουν και με ποιους δασκάλους την δική τους πίστη και θρησκεία. Αυτό, όμως δεν το ζήτησε από την Ορθόδοξη εκκλησία. Και στα μικρά παιδιά, απ΄αυτή την τρυφερή ηλικία, θα προσφέρεται μια θρησκειολογική σούπα, και φυσικό είναι τα παιδιά να μην μάθουν τελικά κάτι σαφές για την θρησκεία τους, την θρησκεία των γονιών τους και την θρησκεία των προγόνων τους. Γιατί; Διότι έτσι θέλουν οι άτακτοι κατσαπλιάδες παγκοσμιοποιητές του του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Και απ ΄εδώ, την ευθύνη για την σωστή κατήχηση των παιδιών την έχουν οι γονείς.
Σ.Μ.

Λύσσαξε με την Σαμπρίνα και ο Λαζόπουλος! Σε πονάει Λαλάκη;