Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ξύπνησε από τον λήθαργο το πολιτικό παχύδερμο που ακούσει στο όνομα Θ. Πάγκαλος, γνωστός από την περίφημη φράση του «μαζί τα φάγαμε», με την οποία θέλησε να δώσει άφεση αμαρτιών στο κόμμα του το κλεφτοΠΑΣΟΚ, για την σωρεία των σκανδάλων και οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξε κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την εγκληματική οργάνωση στην οποία ήταν μέλος. Μάλιστα πάμπολλα στελέχη του κόμματος του έχουν καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη για οικονομικά και μη σκάνδαλα, αλλά ως εκ θαύματος το ΠΑΣΟΚ ακόμη δεν έχει ακόμη χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση που αποδεδειγμένα είχε σαν όφελος τον παράνομο πλουτισμό. Έτσι ελεύθερος να ξεστομίζει ασυναρτησίες ο υπουργός εξωτερικών των Ιμίων, της παράδοσης του Οτσαλάν στους Τούρκους, έπιασε στο ρυπαρό στόμα του την Χρυσή Αυγή, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα περί συμφωνιών με τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανής ο σκοπός του δεν είναι άλλος από το να ανακόψει την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, μιας και χιλιάδες Έλληνες αναγνωρίζοντας τις αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων και τα εγκλήματα που γίνονται με το λαθρομεταναστευτικό. Μόνη λύση για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω είναι η Χρυσή Αυγή.
Ν.Π.
Ξεσάλωσαν οι παρακρατικοί: Έριξαν βόμβα μολότωφ στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - «Μη σοβαρό» το κρίνει η Αστυνομία…
Ο Νίκος Φίλης είναι άθεος και μισεί την Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία και τον Εθνικισμό. Σαν άθεος όμως γιατί ο ίδιος υποστηρίζει το Ισλάμ τόσο πολύ; Και γιατί το ελληνικό δημόσιο πρέπει πληρώνει τους ισλαμιστές δασκάλους να μαθαίνουν το Κοράνι στα παιδιά; Μήπως θα πρέπει να διαβάσει όλους τους στίχους που παράγει το μίσος του Κορανίου κατά των μη μουσουλμάνων και των γυναικών για την καλύτερη κατανόηση του Ισλάμ; Αν τους γνωρίζει, όμως, εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Ας μην πάμε μακριά... Στο σπίτι του φιλάνθρωπου κατά τα άλλα Φίλη πόσοι «πρόσφυγες» ζουν; Κανένας!
Γ.Γ.

Μαθήματα υβρεολογίου και “αντιρατσισμού” στους Έλληνες από την κακομαθημένη Λίντσεϊ Λόχαν

Η Ελληνική δικαιοσύνη δείχνει να ξυπνά από τον λήθαργο, διατάζοντας έρευνα για τα δανεικά και αγύριστα των 250.000.000 εκατομμύριων ευρώ σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Και όλα αυτά εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, καθώς ήταν η μόνη που κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ζήτησε την κράτηση του μάρτυρα Στουρνάρα για ψευδομαρτυρία και την αυτόφωρη διαδικασία. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, μέχρι το αίτημα κράτησης του Στουρνάρα δεν είχε από μόνο του πρόθεση σύγκρουσης με τον εκλεκτό των δανειστών. Έτσι έβγαλαν από το αρχείο του ’13 (επί συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου) την δικαστική έρευνα για τα άνω δάνεια, μετά από καταιγισμό σκληρών, επίμονων ερωτήσεων του Συναγωνιστή Κασιδιάρη. Η Χρυσή Αυγή υποσχέθηκε πως οι κλέφτες θα μπούνε φυλακή και τα κλεμμένα θα επιστρέψουν στους Έλληνες. Στον Ελληνικό λαό πλέον έρχεται η ευθύνη να της δώσει την δύναμη να το πράξει.
Σ.Μ.

Στέρεψε το “Ποτάμι”! Ο Φωτήλας κάλεσε σε σύμπλευση με την ΝΔ και διαγράφηκε