Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Παρόλο που βλέπουν ότι η Ελλάδα καταστράφηκε από τα ανεφάρμοστα προγράμματα και τους παραλογισμούς των δανειστών, αυτοί κρατούν και πάλι σκληρή στάση απέναντι μας. Και δεν γίνεται τυχαία. Έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι ότι τα προγράμματα που μας επέβαλαν δεν βγάζουν πουθενά, αλλά επιμένουν να τα εφαρμόσουμε. Αν δεν ήθελαν αυτό το λάθος πρόγραμμα μπορούσαν άνετα να μη το δεχτούν. Αλλά, το δέχτηκαν όλοι τους. Δεν προσπαθούν να μας σώσουν . Προσπαθούν να μας χαντακώσουν. Με το να κόβουν συνεχώς μισθούς και συντάξεις τραβούν το χρήμα από την αγορά και αυξάνουν την ανεργία. Επομένως χάνει το ίδιο το κράτος από έσοδα ΦΠΑ και από εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία. Αντικατάσταση πληθυσμού κάνουν σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση. Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Α.Κ.

ΕΛΑΜ: Η Κύπρος χάνεται λόγω υπογεννητικότητας

Ήθελα και θέλω να πω πολλά, όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μπράβο σας που στη βουλή μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει αγώνα και κάνετε αυτό που πρέπει. Συγχαρητήρια που πηγαίνετε σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες την αλήθεια. Να καταλάβουν όλοι οι πολίτες την πραγματικότητα πως τους πρόδωσαν και τους χρεοκόπησαν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι τώρα ζητάν από τους Έλληνες να σφίξουν τα ζωνάρια αλλά με την πολιτική τους σε λίγο καιρό δεν θα έχουν ούτε ζώνες αλλά ούτε και ελεύθερα χέρια. Από τη Ρωσία όπου γεννήθηκα και συνεχίζω να ζω πολλά χρόνια παρακολουθώ την αγωνία της Ελλάδας, αλλά  και τον αγώνα σας, για να μην χαθεί η πατρίδα μας και είμαι σίγουρος πως κάνετε το σωστό αγώνα. Να ξέρετε, πως εδώ, στην Ρωσία υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι σας θαυμάζουν και σας υποστηρίζουν.
Με εκτίμηση, Οδυσσέας

Ελένη Ζαρούλια: Οι υπουργοί της μνημονιακής κυβέρνησης υπογράφουν εν κρυπτώ εθνικά επιζήμιες συμφωνίες - ΒΙΝΤΕΟ

Το Πασόκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, αναστήθηκε ώστε να μείνει άθικτο το πελατειακό καρκίνωμα! Ο δε Κουβέλης και ο Τσίπρας συναγωνίζονται ποιος είναι συνεπέστερος στην... αριστερή ιδεολογία τους. Οι φαύλοι, οι εκβιαστές, οι ανίκανοι, όσοι θησαύρισαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού συνεχίζουν ακάθεκτοι να σε εμπαίζουν κι εσύ ως αυτόπτης μάρτυρας και θύμα ζεις το έγκλημα εκ προθέσεως, το πιο ανατριχιαστικό όμως από όλα είναι η ιλιγγιώδης αναίδεια των αυτουργών του εγκλήματος, που σε μικρό χρονικό διάστημα θα μετατρέψει τους Έλληνες μειοψηφία στην πατρίδα τους...
Μαρία Β.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο μπαρμπά - Φανούρης; Εκλιπαρεί τον Σύριζα να επιστρέψει...