Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ἡ πρόσφατη κοκορομαχία Ἀλέξη-Κυριάκου στην βουλή μᾶς θυμίζει μία ἱστορία με τόν Ναστραδίν Χότζα δικαστή: Ἀφοῦ ἄκουσε τόν πρῶτο διάδικο τοῦ λέει: «Ἔχεις δίκαιο». Ἀφοῦ ἄκουσε καί τον δεύτερο τοῦ λέει: «Ἔχεις δίκαιο». Τότε κάποιος ἀπό τὸ ἀκροατήριο λέει στον Χότζα «Δέν γίνεται, Χότζα μου, νά ἔχουν καί οἱ δύο δίκαιο». Τότε ὁ Ναστραδίν τοῦ λέει: «Καί σύ δίκαιο ἔχεις» (ἐδῶ γελᾶμε). Ἡ διαφορά στην ἱστορία εἶναι ὅτι σήμερα δέν γελᾶμε διότι Ἀλέξης καί Κυριάκος ἔχουν δίκαιο καί οἱ δύο γιά ὅσα ἀλληλοκατηγοροῦνται, χαρακτηρίζοντας ὁ ἕνας τόν ἄλλον χειρότερο. Καί αὐτό συμβαίνει μόνο ὡς πρός τήν λεηλασία τοῦ δημοσίου χρήματος, ἐνῷ εἰς ἄλλα θέματα, ὅπως ἡ εἰσδοχή λαθρομεταναστῶν, ὁ ἐξισλαμισμός τῆς χώρας, ἡ διαφθορά τῆς κοινωνίας, οἱ διώξεις κατά τῶν ἐθνικιστῶν κλπ, συμπλέουν ἀπολύτως!
Μ.Κ.

Λαθρομετανάστες παντού: Μπήκαν και στους αρχαιολογικούς χώρους - Σύντομα τσαντίρια και στην Ακρόπολη

Πόσο φτωχή, μίζερη και παρακμιακή έχει γίνει η εποχή μας. Προσπαθούν να μας πείσουν να θεωρήσουμε ουτοπία τα ιδανικά των Ελλήνων. Αντίθετα στη θέση τους προσπαθούν βίαια να επιβάλλουν την ανηθικότητα και ό,τι ισοπεδωτικό κυριαρχεί στην εποχή μας, προερχόμενο από τους χθόνιους εχθρούς μας που μισούν το ελληνικό φως. Στη κυριολεξία πρόκειται αντιστροφή της θεωρίας της εξέλιξης. Από τον εξευγενισμό και την ανάδειξη των θεϊκών στοιχείων του ανθρώπου που προωθεί η οργάνωση του εθνικού κράτους στο νόμο της ζούγκλας που επιβάλουν οι σύγχρονοι άρχοντες, με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου η καταστροφή μας. Μόνη λύση η επανακατάκτηση των πατρογονικών μας αξιών. Της Φυλής, της Παράδοσης, του Πνεύματος, της Φιλοσοφίας, των Εθνικών Δεσμών, της Δημοκρατίας των Αρίστων, της Τέλειας Πολιτείας του Πλάτωνος, που μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μπορούν εφαρμόσουν.
Χ.Μ.

Παραδοχή από την Θεανώ Φωτίου στην επιτροπή για την ανύπαρκτη «κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία»: Δεν θα βγούμε ποτέ από τα μνημόνια! ΒΙΝΤΕΟ

301 εκατομμύρια ευρώ ζημιά έχει προκαλέσει στο ελληνικό δημόσιο μέχρι σήμερα, από παράνομα -δανεικά κι αγύριστα- τραπεζοδάνεια, υπέρ των κομμάτων και καναλαρχών. Αυτό προκύπτει από τις ερωτήσεις του Βουλευτή Η. Κασιδιάρη και από τις απαντήσεις του νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και μάρτυρα, ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής, για τα παράνομα θαλασσοδάνεια υπέρ κομμάτων και καναλαρχών. Προκάλεσε δε την σφοδρή επίθεση του Βουλευτή, κατά του μάρτυρα-αρχιδιαπλεκόμενου μεγαλοτραπεζίτη Στουρνάρα, χαρακτηρίζοντάς τον, δικαίως, με τρόπο σαφή σταθερό καθαρό μαχητικό και με στοιχεία βάσιμα «αρχιλαμόγιο, παρτάλι του Σημίτη και του Παπαντωνίου, που έχει κατακλέψει τη χώρα! Που είναι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα». Αναγκάζει δε τον νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να φέρνει έτσι στην επιφάνεια τα φοβερά σκάνδαλα της παράνομης δανειοδότησης των κομμάτων, της Τράπεζας Αττικής και του Πανταλάκη, των εκατομμυρίων που μοίραζαν τα κομματόσκυλα μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ (και τα έπαιρνε η γυναίκα του Στουρνάρα και ο αδελφός του Βαρβιτσιώτη). Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ζητά να πάνε στον εισαγγελέα τα πρακτικά, να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο και ο Στουρνάρας να διωχθεί για ψευδορκία. Είναι δεδομένο ότι όταν η Χρυσή Αυγή λέει οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα στους Έλληνες το εννοεί και ότι όταν οι Έλληνες της δώσουν τη δύναμη αυτή, θα το πράξει!
Σ.Μ.

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας: Δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των προσφυγόπουλων - 4 παιδιά των “hot spot” με ηπατίτιδα Α΄ στο Κιλκίς!