Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σύριζα στέλνει πακέτο στον Ερντογάν τους πραξικοπηματίες - Γιατί δεν στέλνει και τους λαθρομετανάστες;

Οι κατ’ εργολαβία πραίτορες του ανθρωπιστικού ιδεώδους, οι οποίοι βρίσκονται εν αφθονία στον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο της Ελλάδος, κατέδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως δεν αποτελούν παρά ανδρείκελα ξένων κέντρων εξουσίας τα οποία και καθορίζουν τόσο τις ενέργειες όσο και την ρητορική τους!

Συγκεκριμένα, απορρίφθηκε η αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου στους τρεις από τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο.

Υπενθυμίζουμε πως η κυβέρνηση Ερντογάν είχε άμεσα απαιτήσει την έκδοση των φερόμενων ως συμμετεχόντων στο πραξικόπημα αξιωματικών, με υπουργούς της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να δηλώνουν δημοσίως πως είναι δίκαιο το αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης!
Με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας υπό την ενθάρρυνση του Κράτους, κυβέρνησης και κομμάτων του «δημοκρατικού» τόξου, δίχως ποτέ να ενοχληθούν από τις αρχές, η απόφαση της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, έδινε το στίγμα των όσων θα επακολουθούσαν.
Πλέον, καθίσταται σαφές πως τα πολιτικά ανδρείκελα που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας δεν ενεργούν μονάχα στις διαταγές του Σόρος, αλλά και στις αντίστοιχες του Σουλτάνου Ερντογάν! Κι έτσι απλά, ο περίφημος και πολυδιαφημιζόμενος «ανθρωπισμός» πήγε περίπατο, απόδειξη ότι η επίκλησή του είναι ξεκάθαρα υποκριτική.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Ερντογάν έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιβολής της θανατικής καταδίκης για εκείνους που συμμετείχαν στο πραξικόπημα. Κι όμως, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πρόκειται να τους εκδώσει την ίδια ώρα που για τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ισχυρίζεται πως ο επαναπατρισμός τους θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους!
Καμαρώστε τους εγχώριους «ανθρωπιστές» του Σόρος και του Ερντογάν...