Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ακόμη και η Αμερική, ένα κράτος πολυφυλετικό αφυπνίζεται και θεωρεί πως πρέπει να κλείσει τα σύνορά της στους λαθρομετανάστες. Εμείς εδώ αντιθέτως όχι μόνο τους αφήνουμε να μπαίνουν ανεξέλεγκτοι, τους δίνουμε στέγη και φαγητό και φυσικά χειροκροτούμε και οποιαδήποτε εγκληματική τους πράξη, όπως την φωτιά στο "hot spot" σαν πράξη εξέγερσης απέναντι στον ρατσισμό! Σκοταδισμός για αυτούς δεν είναι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες, αλλά οι Έλληνες που αντιστέκονται και τρέμουν για την ζωή τους. Πλέον από αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει να ζητάμε πιστοποιητικό φρονημάτων, αν δηλαδή είναι αριστεροί ή δεξιοί αλλά πιστοποιητικό ψυχικής και εγκεφαλικής λειτουργίας!
Μ.Τ.

“Το Παρόν”: Οι οικονομικές δοσοληψίες του Χριστόφια στην Κύπρο

Όλοι οι δήμαρχοι και όχι μόνο αυτός της Λέσβου καλά θα κάνουν να μάθουν να ακούν τους πολίτες και το τι έχουν να τους πουν αντί απλά να κάθονται πίσω από ένα γραφείο να μοιράζουν εντολές, να βγάζουν παρατσούκλια και να ειρωνεύονται τον κόσμο. Και ας μάθουν ότι αυτό που εκείνοι φοβούνται, δηλαδή ο Εθνικισμός ανεβαίνει πανευρωπαϊκά, γιατί οι λαοί απηύδησαν από τη συμπεριφορά των πολιτικών που δεν τους προσφέρουν τίποτε, ρημάζουν τα ταμεία με τις πάσης φύσεως απάτες και κακοδιαχειρίσεις. Φταίει ο λαός που θέλει το όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομόθρησκον να ισχύσει; Που πληρώνει αδρά για να έχουν παιδεία τα παιδιά του, σωστή παιδεία και έρχεται ο κάθε Φίλης να μας πει να δεχτούμε τα προσφυγόπουλα ακόμα και αν τα δικά μας παιδιά θα μείνουν τραγικά πίσω στα γράμματα; Είναι δυνατόν να δούμε φιλικά ανθρώπους που καταστρέφουν χωράφια, που δεν σέβονται το βιός των κατοίκων ή που δημιουργούν προσκόμματα στην έπαρση και την υποστολή της Ελληνικής σημαίας; Σε καμιά περίπτωση. Ήρθε η ώρα για μια φορά να πούμε το όχι μας και να στείλουμε στον αγύριστο όσους θέλουν με οποιονδήποτε τρόπο να καταστρέψουν την Πατρίδα μας. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Κωνσταντίνα Σ.

Ντόναλντ Τραμπ κατά ανοιχτών συνόρων: “Ούτε μια Αμερικανική ζωή δεν πρέπει να χάνεται λόγω λαθρομετανάστευσης”

Αλληλέγγυοι, παρακρατικοί και τουρκοπράκτορες εξεγείρουν τους λαθρομετανάστες. Πολιορκούν την Μόρια καίγοντας τη Λέσβο. Γνωστοί -ειδικά- πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ (που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες») και κόκκινοι παρακρατικοί ξεσηκώνουν του λαθρομετανάστες στο hot spot της Μόριας. Τους εξεγείρουν με ψευδείς ειδήσεις. Τους διαδίδουν την ψευδή φήμη, πως -τάχα- οι Έλληνες, θα τους επαναπροωθήσουν μαζικά στην Τουρκία. Μια μέρα ακριβώς, μετά την ηχηρή - σθεναρή απάντηση των Ελλήνων της Λέσβου, στο κόκκινο παρακράτος Τσίπρα και Καμμένου. Ξεσηκώνονται οι νησιώτες και ζητάν το νησί τους πίσω. Ξαφνικά οι πολιτικάντηδες, πλούσιοι μεγαλοαστοί, ανακάλυψαν παντού ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι απειλούν τους κατατρεγμένους παράτυπους μετανάστες, αγνοώντας επιδεικτικά τις φωτογραφίες που τους δείχνουν λαθρομετανάστες να φωτογραφίζονται στην καμένη γη χαμογελώντας για το επίτευγμα τους. Μάλιστα τους νοίκιασαν και δυο καράβια για να διανυκτερεύσουν, ασφαλώς με χρήματα των ανηλεώς φορολογουμένων Ελλήνων, δείχνοντας ότι κατέχουν επάξια τον τίτλο των γενίτσαρων στην αντικατάσταση του πληθυσμού.
Σ.Μ.

Ελένη Ζαρούλια: Μέγιστο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο το ξεπούλημα του Ελληνικού - ΒΙΝΤΕΟ