Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Στα εδώλια του ειδικού δικαστηρίου του μέλλοντος

Οι κατά συρροήν ψεύτες θα πρέπει να διαθέτουν πολύ καλή μνήμη, προκειμένου να χρειάζεται να θυμούνται το περιεχόμενο για τα σενάρια τα οποία η ίδια η ζωή φροντίζει να διαψεύδει. Από την άλλη πλευρά, αυτοί οι οποίοι λένε την Αλήθεια δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε άλλο από το να την επαναλαμβάνουν συνεχώς, ακόμη κι αν αυτή χρειαστεί να περάσει από συμπληγάδες εμποδίων μέχρι να δικαιωθεί.
Όλα αυτά τα χρόνια οι τιμονιέρηδες των μνημονιακών κυβερνήσεων και οι διεθνείς τοκογλύφοι που τους τοποθέτησαν, ακριβώς για να επωφελούνται από την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, με στομφώδη όσο και χυδαία σοβαροφάνεια κατέκριναν όλους όσοι διαφωνούσαν με την υποταγή μας στις αδηφάγες ορέξεις των εκμεταλλευτών της Ελλάδας. Οι συνήθεις λέξεις που συνόδευαν τις μομφές αυτές στα ελεγχόμενα απ΄αυτούς εγχώρια ΜΜΕ ήταν «συνωμοσιολογία», «καταστροφολογία», «εθνολαϊκισμός».
Τώρα, έπειτα από μια εξαετή περίοδο πρωτοφανούς καταστροφής για το Έθνος των Ελλήνων, ολοένα και περισσότερες αποδείξεις του προμελετημένου εγκλήματος έρχονται στο φως. Τα όσα αποκαλύπτονται για τον ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ, με τους ξένους να αγωνιούν για την τύχη του σε τέτοιο βαθμό ώστε εντελώς απροκάλυπτα να επιχειρούν ωμή παρέμβαση στα Ελληνικά εσωτερικά ζητήματα, επιζητώντας ξεκάθαρα τον εκβιασμό της Δικαιοσύνης, αποτελούν την πιο πρόσφατη σελίδα του βιβλίου με τα έργα και τις ημέρες των εθνοκτόνων Μνημονίων.
Οι άμεσοι και έμμεσοι συνοδοιπόροι των διεθνών τοκογλύφων και του αχυράνθρωπου Γεωργίου, καθώς και εκείνοι που ύστερα από μια αρχική διαφωνία στην ιταμή πρόκληση των ξένων θα τους προσκυνήσουν στο τέλος, δείχνουν με την στάση τους ότι στα εδώλια του ειδικού δικαστηρίου που θα στηθεί στο μέλλον αρχίζουν να αχνοφαίνονται τα ονόματα των αυτουργών και των συνενόχων τους που συνέβαλαν τα μέγιστα για το σημερινό κατοχικό καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα και τον Λαό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ