Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές στο Αγιονόρι Κορινθίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Το Σάββατο 20 Αυγούστου τελέστηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο στο Αγιονόρι Κορινθίας εις μνήμην των αθώων Ελλήνων Πατριωτών που σφαγιάσθηκαν βάναυσα και άδικα από τους αιμοβόρους εαμοβουλγαροκομμουνιστές.

Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, μικρά παιδιά, εκατοντάδες αθώοι άνθρωποι θεωρήθηκαν δήθεν «συνεργάτες των γερμανών» και θανατώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο από χέρια κομμουνιστών.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη των Ηρώων όπως πράττει κάθε χρόνο υπερασπίζοντας την Εθνική Μνήμη. Παρόντες ήταν συναγωνιστές από τις Τοπικές Οργανώσεις Κορίνθου και Αργολίδας, καθώς επίσης και ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Φουντούλης Λάμπρος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή από τον κ. Φουντούλη και ένας σύντομος χαιρετισμός δηλώνοντας πως αυτά τα μνημόσυνα αυτά δεν είναι εορτές μίσους όπως θέλουν να διατυμπανίζουν οι πολιτικάντηδες, αλλά Εθνικές Εορτές Τιμής και Μνήμης.
Οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουν υπερήφανα πως δεν ξεχνούν και δεν λησμονούν την Ιστορία μας και θα αγωνιστούν μέχρι να επέλθει η δικαίωση των Ψυχών που πέρασαν στο Πάνθεον των Ηρώων της Φυλής.