Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και ΝΔ αποσκοπούν στην διάλυση της Εθνικής Παιδείας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας σχετικά με την φοίτηση των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία αρχικά αναφέρθηκε λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ, Βορίδη και του υπενθύμισε ότι είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο για το αυτόφωρο σε όσους δεν πληρώνουν διόδια, σημειώνοντας παράλληλα πως όταν τους συμφέρει είναι φιλελεύθεροι και άλλες φορές περισσότερο μπολσεβίκοι και από τους μπολσεβίκους. 

Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε ότι την στιγμή που η Ευρώπη παίρνει μέτρα για την ισλαμιστική λαίλαπα η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, ανοίγει τον δρόμο στους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες ακολουθώντας τις εντολές του Σόρος, που είναι και φίλος τους μάλιστα.
Εν συνεχεία ο συναγωνιστής Παναγιώταρος έκανε ειδική μνεία στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά χιλιάδων Ελληνικών οικογενειών κατά την φοίτηση τους στα σχολεία, σε αντίθεση με τα παιδιά των λαθρομεταναστών που τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης από την κυβέρνηση. 
Κλείνοντας είπε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι η διάλυση του Εθνικού κράτους και ότι ταυτόσημη επιθυμία έχουν και οι “πατριώτες” της ΝΔ, όμως με την βοήθεια του Θεού η Ελλάδα θα νικήσει!