Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί: Μοναδικό ιστορικό αφιέρωμα για τα 80 χρόνια από την 4η Αυγούστου 1936 με σπάνιες αφίσες της εποχής.

Στα τέσσερα και πλέον χρόνια διακυβερνήσεως Ιωάννου Μεταξά και καθεστώτος 4ης Αυγούστου η Ελλάς εγνώρισε την πρόοδο και την δόξα. Το καθεστώς του Μεταξά σύμφωνα με την πολιτική ορολογία θα χαρακτηρισθεί ως δικτατορία.
Εξετάζοντας όμως επισταμένα το έργο, τις ιδέες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γίνει σε ένα μικρό άρθρο, μας επιτρέπεται να χαρακτηρίσουμε την 4η Αυγούστου ως μια εθνική επανάσταση. Τα κείμενα και οι λόγοι του Ιωάννου Μεταξά διαπνέονται από έναν ακραιφνή εθνικιστικό λόγο με σαφή τον κοινωνικό προσανατολισμό και τις ιδέες της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί  στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.
Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
  • ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αποκαλύπτουμε τα νέα πρόσωπα στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης - Ο σημαντικός ρόλος του Καρανίκα, το υπουργείο του Σκουρλέτη και η επιστροφή της Τασίας
  • ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ
  • O «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΦΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ 1936 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
  • Όταν ο Γ. Παπαδόπουλος διέγραψε τα χρέη των αγροτών
  • Το αεικίνητο σύστημα του τραπεζικού καρτέλ με το αμερικανικό πεντάγωνο