Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σε καταστροφικό κατήφορο οδηγούν την Ελλάδα οι κατοχικοί κυβερνήτες της. Συνεχίζουν απτόητοι τον ανοιχτό διωγμό κατά της Ορθοδοξίας μας, στέλνοντας κατηγορούμενο τον Μητροπολίτη Χίου, επειδή είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Στην αγωνία του Μητροπολίτη, να μιλήσει για το πρόβλημα αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου, αυτοί βλέπουν ρατσισμό. Και διατάσσουν, έτσι, τον γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Παπαϊωάννου, να στείλει τα σχετικά δημοσιεύματα από το πρόσφατο κήρυγμα του Ελληνοπρεπούς Μητροπολίτη Χίου στον Εισαγγελέα, "προκειμένου να διερευνηθεί, αν ο Μητροπολίτης διαπράττει αξιόποινες πράξεις" για κάτι πέρα για πέρα αληθινό που μόνο επιζήμιο είναι γι αυτόν τον τόπο ο οποίος αδυνατεί να θρέψει τα ίδια του τα παιδιά πόσο δε μάλλον τα παιδιά των ξένων.
Σ.Μ.

Παγκόσμια πατέντα! Τα κομμούνια της Πορτογαλίας αυξάνουν κατά 20% τον ΕΝΦΙΑ για τα «ιδιαιτέρως ευήλια» ακίνητα - Λέτε να τους μιμηθούν οι Συριζαίοι;

Κανείς εκτός από τους Εθνικιστές δεν θυμάται γεγονότα υψίστης σημασίας που μας έχουν σημαδέψει σαν Έθνος μας έχουν πεισμώσει, μας έχουν ταρακουνήσει και μας έχουν ενώσει! Εν μέσω θέρους είδαμε από τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, να τιμώνται ιστορικά γεγονότα για τα οποία τόσο η δεξιά αλλά και η αριστερά θέλουν να ξεχάσουμε. Ιστορικές αναμνήσεις που δείχνουν τις αρετές των Ελλήνων οι οποίες παραχαράσσονται από τους διεθνιστές της δεξιάς και της αριστεράς με σκοπό την αποκοπή των Ελλήνων από τις ρίζες τους ώστε να γίνουν εύκολοι στόχοι της νέας τάξης πραγμάτων.
Γιάννης Ν.

Η ανήθικη εκστρατεία των ΜΜΕ κατά της Δαμασκού και της Μόσχας

Οι συριζαίοι κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρόνο διακυβέρνησης, όχι μόνο να διαψεύσουν τις προσδοκίες αυτών που τους ψήφισαν, αλλά από κόμμα υπεράσπισης τρομοκρατών πλέον να παραπέμπουν οι ίδιοι σε κακόφημη συμμορία. Ξέρετε πόση δουλειά θέλει αυτό για να το πετύχεις; Η επιλογή σας μας διέλυσε. Κυριολεκτικά όμως.
Θ.Τ.

Συρία: τζιχαντιστές χρησιμοποιούν πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες για να διαφύγουν από την πόλη Μαντζίμπ - Φωτογραφίες