Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Δεν έχουμε καταλάβει,  ότι εδώ στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Πόλεμο με την αθεΐα, με τον εθνομηδενισμό, με την επιχειρούμενη ισλαμοποίηση, πόλεμο ενάντια στη νέα τάξη. Ο Ερντογκαν "διαθέτει" εκατομμύρια πρόσφυγες και τους διοχετεύει κατά το δοκούν, κι εμείς νομίζουμε ότι μπορούμε να περιθάλψουμε όλη την Ασία και την Αφρική αλώβητοι. Ας μη μπερδεύουμε την ανθρωπιά που είναι αυτονόητη, με τον πόλεμο. Η Ελλάδα δέχεται εισβολή με σκοπό να αντικατασταθεί ο πληθυσμός της. Όποιος δεν το βλέπει δεν θέλει να το δει για λόγους μικροπολιτικής και συμφερόντων με τον πολιτικό βούρκο που κυβερνά την πατρίδα μας. Εκτός αν είναι έμμισθο συνεργάτης του Σόρος.
Π.Π.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ... ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

Πάνω από 90 δις ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων από την πολιτική των μνημονίων. Έργα και ημέρες των μνημονιακών κυβερνήσεων από το 2010, τα ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας, που εξοντώνουν καθημερινά την ελληνική φυλή, απειλώντας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς τα φτωχά απονευρωμένα λαϊκά στρώματα. Καταρρέουν τα έσοδα των ΔΟΥ μιας και οι Έλληνες δεν μπορούν πλέον να δώσουν τα χρεωστούμενα. Και έρχεται ο κόφτης. Κάτι που χαροποιεί τους γενίτσαρους  της ΝΔ μιας και θεωρούν ότι είναι χρέος τιμής η αποπληρωμή της φούσκας του χρέους, όπως συνεχώς μας υπενθυμίζουν. Ελπίδα για τους Έλληνες οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα για Πατρίδα Πίστη Ελευθερία.
Σ.Μ.

Σε έναν θλιβερό γεωπολιτικό παρία μετατρέπεται η Ελλάδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Tι είπε ο μητροπολίτης Χίου; Αυτά που λέει όλοι ο ελληνικός λαός αλλά δεν μπορούν να ακουστούν παντού! Κυβερνούν ανθέλληνες και πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσκυνημένα ανθρωπάκια που ενδιαφέρονται για να πάρουν το bonus παραγωγής συνθλίβοντας τον ελληνικό κοινωνικό ιστό. Και τι άλλο είπε; Πως οι λαθρομετανάστες λέγονται λαθρομετανάστες.  Απλά και σταράτα! Χίλια  μπράβο του και ας τον μιμηθούν και άλλοι ιεράρχες που σήμερα κρύβονται.
Γ.Β.