Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Έτοιμη η... Megaλη μεταγραφή στην ψευτοδεξιά: Μητσοτάκης καλεί Πρετεντέρη!

Με το ένα πόδι στην Συγγρού ο Γιάννης Πρετεντέρης τώρα που δεν παίρνει πανελλήνια τηλεοπτική άδεια το Mega

Ένα «παραπολιτικό» σχόλιο, το οποίο δημοσιεύτηκε σε εβδομαδιαία εφημερίδα, είναι ενδεικτικό τόσο της ρήσης «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, όσο και του «αλλαλούμ» το οποίο επικρατεί στη ΝΔ.

Το σχόλιο έχει ως εξής: «Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Γιάννη Πρετεντέρη με τη ΝΔ. Ο Κυριάκος έχει μιλήσει μαζί του  και απλώς μένουν τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η σχετική συμφωνία. Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται στον Κ. Μητσοτάκη να αναθέσει -πριν από τη ΔΕΘ- στον γνωστό δημοσιογράφο και τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου. Βλέπετε ο Κουμουτσάκος έχει αρχίσει εδώ και καιρό να αγκομαχάει.».
Η πληροφορία αυτή ακούγεται εδώ και πολύ καιρό στην πολιτική «πιάτσα» και αν την παρατηρήσουμε προσεκτικά θα δούμε ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Όχι μόνο γιατί ο Κουμουτσάκος έχει αποδειχθεί… «μουλάρι Αστραχάν», το οποίο δεν μπορεί να ανέβει στην ανηφόρα και εμπλέκεται με το φερόμενο ως κύκλωμα των εκβιαστών, αλλά και γιατί παρατηρώντας το τελευταίο χρονικό διάστημα την αρθρογραφία του Πρετεντέρη, εκτός από τη μόνιμη αντι - Σύριζα γραμμή, θα αντικρύσουμε και τοποθετήσεις οι οποίες, εμμέσως πλην σαφώς, έρχονται σε πλήρη αντιστοιχία με τα όσα υποστηρίζει η ΝΔ.
Από την πλευρά μας «χαιρετίζουμε» την πιθανή πρόσληψη του Πρετεντέρη από τον Μητσοτάκη, καθώς κάτι τέτοιο θα επισημοποιήσει και θα σφραγίσει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο την σύνδεση της ΝΔ με το καθεστώς της διαπλοκής στα ΜΜΕ, που τόσο πολύ ταλαιπώρησε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Πατρίδα και τον Λαό. Το ότι μία τέτοια κίνηση θα αποτελέσει την απόλυτη πολιτική αυτοκτονία για τη ΝΔ αποτελεί κάτι παραπάνω από βεβαιότητα, για λόγους οι οποίοι είναι αντιληπτοί στον καθένα.
Διαβάστε επίσης: Μνημονιακό τσίρκο η ΝΔ: Μπογδάνος, Πρετεντέρης και... Ρουβάς στα ψηφοδέλτια της ψευτοδεξιάς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ