Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ», ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ».

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Είναι καιρός τώρα που τα συστημικά έντυπα προσπαθούν να βρουν τρόπους μέσω ανούσιων  επιχειρημάτων, ώστε  να αμαυρώσουν την πολιτική στάση της Χρυσής Αυγής. Προς στιγμήν βέβαια φαίνεται να το καταφέρνουν, αλλά το κόστος της παραπληροφόρησής τους είναι μεγάλο τόσο για αυτούς όσο και για τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου που την υποστηρίζουν. Ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βγαίνει κερδισμένος από όλη αυτή την βρώμικη ιστορία είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Πέρα από αυτό οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν αποδείξει πολλάκις ότι ασκούν πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση μέσα στο ναό της «δημοκρατίας» τους.
Η μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί ο σύριζα αποφεύγεται να ονομάζεται «μνημονιακή», ακριβώς για το λόγο να μην θιχθούν οι επόμενες «δημοκρατικές» δυνάμεις που έχουν πάρει σειρά στο να ασκήσουν εξουσία. ιδού πως περιγράφει ο κ. Μπουρδάρας της καθημερινής την σημερινή πολιτική κατάσταση, καταφερόμενος φανερά κατά της Χρυσής Αυγής: «Όσα συμβαίνουν στο Κοινοβούλιο τους τελευταίους μήνες λειτουργούν ως κακοί οιωνοί: πρωθυπουργός, υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές διαρκώς υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τον Ναό της Δημοκρατίας, τροφοδοτώντας την επιχειρηματολογία των «πρεσβευτών» αντιδημοκρατικών και ρατσιστικών αντιλήψεων. Με άλλα λόγια, τους βουλευτές του ακραίου μισαλλόδοξου φορέα που έρχεται, μεταξύ άλλων που κάνει, να «χαϊδέψει» κατ’ εξακολούθηση το υπό τον κ. Ν. Βούτση προεδρείο, καθώς αφήνει ατιμώρητες τις συνεχείς αντικοινοβουλευτικές, βίαιες, συμπεριφορές τους.».

Την μνημονιακή πολιτική του σύριζα την ονομάζει ως τα κακώς μελλούμενα ο κ. Μπουρδάρας. Αποφεύγει να τα κατονομάσει ως  «τα κακώς υπογραφόμενα» από τις μνημονιακές δυνάμεις του Τόπου, συμπολιτευόμενες αλλά και αντιπολιτευόμενες. Η μνημονιακή πολιτική του σύριζα ή κατά τον κ. Μπουρδάρα, η συνεχιζόμενη υποβάθμιση του κοινοβουλίου, τροφοδοτεί με επιχειρήματα εμάς τους «μισαλλόδοξους» και τους «ρατσιστές». Αυτή η «επιχειρηματολογία», που δεν είναι άλλη από την αναπόφευκτη μνημονιακή πολιτική των αστικών κομμάτων, δείχνει εμμέσως και ένα άλλο θλιβερό για τον κοινοβουλευτισμό μας συμβάν. Δείχνει την έλλειψη σοβαρής αντιπολιτευτικής αντίδρασης από τα αστικά κόμματα που εκπροσωπούν την μείζονα αντιπολίτευση στη Χώρα μας. Δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσουν, έναν άνθρωπο ή μία μερίδα ανθρώπων, οι προσωπικές βλέψεις. Δείχνει τον εξευτελισμό των πολιτικών προσώπων που καταδυναστεύουν, για προσωπικά οφέλη, το σύνολο του πληθυσμού της Χώρα. Δείχνει, τέλος, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η μόνη πολιτική δύναμη που ασκεί σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση ενάντια στην μνημονιακή πολιτική του σύριζα, και η οποία ωρύεται στην κυριολεξία εντός του κοινοβουλίου, είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Δεν περιμέναμε βέβαια τον αρθρογράφο της συστημικής εφημερίδος να μας επιβεβαιώσει για τη στάση μας, αλλά καλό είναι, που και που, να προβάλλουμε και τις καλές, αλλά «αντίθετες» για πολλούς απόψεις στολισμένες πάντα με τα κατάλληλα «κοσμητικά», για μας, επίθετα. Αλλά ουδέποτε τα «κοσμητικά» επίθετα αποτέλεσαν επιχείρημα πολιτικών ενεργειών. Ας μας προσάπτουν ό,τι χαρακτηρισμό θέλουν. Εμείς ήρθαμε για να γράψουμε ιστορία, και η ιστορία ποτέ δεν λησμονά αυτούς που κόπτονται για το Έθνος.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/