Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αεροδρόμιο Πάρου: Το μυστικό πίσω από τις πολυετείς καθυστερήσεις - Όσα κρύβουν τα συστημικά ΜΜΕ

Τον τελευταίο μήνα γράφτηκαν πολλά για το αεροδρόμιο της Πάρου. Πραγματικά αυτό το θέμα απασχόλησε σε αρκετές πτυχές, από τις τις οποίες οι δυο που προβλήθηκαν περισσότερο ήταν:
  • ότι το αεροδρόμιο τελείωσε μετά από πάρα πολλά χρόνια και θα διατίθεται πια σε χρήση
  • ότι τα εγκαίνια θα τα κάνει ο κ. Τσίπρας με την απαραίτητη συνοδεία 54 επιλεγμένων υπαλλήλων-στελεχών.

Εμάς ως Έλληνες πολίτες θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο και μια άλλη πτυχή αυτής της υπόθεσης που μάλλον εσκεμμένα δεν έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε. Και για την ακρίβεια επιχειρηματολογούμε ότι θα έπρεπε να είναι και η κύρια διάσταση του θέματος του αεροδρομίου της Πάρου.

Αεροδρόμιο Πάρου λοιπόν. Γιατί έμενε παγωμένη η κατασκευή, ολοκλήρωση και παράδοση του αεροδρομίου τόσα χρόνια με τόσες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;
Ίσως επειδη εάν η Πάρος δεν διέθετε επαρκείς υποδομές, τότε θεωρείτο άγονη γραμμή. Και ως άγονη γραμμή θα υπήρχε επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό της τάξεως των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! Άρα είναι ένα αεροδρόμιο που πληρώσαμε κάτι περισσότερο από δυο φορές το πραγματικό του κόστος για να ολοκληρωθεί!
Πάντοτε στην Ελλάδα με τέτοιες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπάρχει κάτι κρυμμένο μετά από οποιαδήποτε ενέργεια που φαντάζει ως καλοδεχούμενο δημόσιο έργο. Γιατί πριν την λειτουργία του το οικονομικό όφελος πήγαινε προφανώς στις τσέπες κάποιων τοπικών κομματικών αρχόντων είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ. Με κάποιο μελλοντικό όμως ξεπούλημα θα πάει κι αυτό να ευεργετεί τα ταμεία της Fraport.
Εμείς οι Έλληνες με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή θα έχουμε στις επόμενες εκλογές την πολιτική δύναμη που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ακυρώσουμε το εξευτελιστικό ξεπούλημα των άλλων 14 αεροδρομίων και διαφυλάξουμε τα υπάρχοντα ελεύθερα Ελληνικά αεροδρόμια προς όφελος της Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης: Τσάμπα διακοπές στην Πάρο ο Τσίπρας και η παρέα του - Πεντάστερα ξενοδοχεία και τα πάντα πληρωμένα από τους Έλληνες φορολογούμενους
Σύριζα και ΝΔ να μην πανηγυρίζουν για το αεροδρόμιο της Πάρου, γιατί έχουν ήδη ξεπουλήσει στους γερμανούς όλα τα περιφερειακά μας αεροδρόμια