Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Δεν ξέρω αν το βλέπουμε όλοι, η δικαίωση του Κινήματος σε όσα εχει κατά καιρούς πει είναι κάτι που αφήνει άφωνους πολλούς Έλληνες που δεν μασάνε το σανό των δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων. Η διάλυση της χώρας από τη συμμορία των Εξαρχείων που επιμένει να λέγεται κυβέρνηση δε μπορεί να πάει μακριά. Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη αλλά και τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ που με λίγα λόγια λέει ότι το καθεστώς της σάπιας μεταπολίτευσης μας τελειώνει εντός ολίγου, πρέπει να μας χαροποιεί με δεδομένο ότι το Κίνημα μας δικαιώνεται πανηγυρικά. Είμαστε έτοιμοι και ο Θεός μαζί μας!
Κωνσταντίνα Σ.

Η κυβέρνηση κάνει φιέστα για το αεροδρόμιο στην Πάρο που κατασκεύασε μόνος του ο δήμος!

Τα βρώμικα δάνεια υπέρ των μεγάλων Αθηναϊκών καναλιών  που έχουν μεταβάλλει τους καναλάρχες σε προαγωγούς του δημόσιου βίου, προβάλλουν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν. Αυτά τα βρώμικα θαλασσοδάνεια λοιπόν, βρέθηκαν ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Και από τον εκπρόσωπο του κόμματος της Χρυσής Αυγής. κ. Η. Κασιδιάρη δέχονται σειρά ερωτήσεων, που αφορούν στο άρθρο 15 του ισχύοντος Συντάγματος. Που αναφέρονται ειδικότερα στην κυριότητά τους, στην νομιμότητά τους, στο πόσο εξυπηρετούν εν τέλει το δημόσιο συμφέρον, στο πόσο είναι αντικειμενική η πληροφόρηση τους και στην τεράστια επιρροή τους. Πολλά ενδιαφέροντα προέκυψαν από τις απαντήσεις των εκπροσώπων τους οι οποίοι με τα μισόλογα και τις υπεκφυγές τους ουσιαστικά κατάδειξαν ότι αποτελούν προϊόν συναλλαγής και διαφθοράς.
Σ.Μ.

Π. Ηλιόπουλος: Η Ελληνική Αυγή τάσσεται κατά των διοδίων και των ληστρικών συμφωνιών με τους μεγαλοεργολάβους - ΒΙΝΤΕΟ

Κι ενώ κατήργησαν το ΕΚΑΣ από εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους, με τροπολογία νομοθετούν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί να παίρνουν στα ταξίδια μαζί τους, στα πεντάστερα ξενοδοχεία εσωτερικού κι εξωτερικού, όσους "συμβούλους" θέλουν και για όσες ημέρες θέλουν με δημόσια δαπάνη. Περαστικά μας!
Κωνσταντίνος Τ.

Παραδοχή νίκης του Τραμπ ακόμη και από τον δεδηλωμένο οπαδό των Δημοκρατικών, σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ