Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ποιο κόμμα θα τολμούσε να κάνει εκδήλωση για την ανεργία των νέων; Αφού όλα τα κόμματα και τα αποκόμματά τους είναι συνυπεύθυνα για την εκτόξευση των ποσοστών της ανεργίας στα ύψη. Οι νέοι δεν έχουν μέλλον στην Ελλάδα. Tο μόνο τους μέλλον είναι οι ουρές στο ταμείο ανεργίας και τα κοινωνικά επιδόματα-χαρτζηλίκια. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή που για ακόμη μια φορά στέκεται στο πλευρό της νεολαίας, στο πλευρό των ανέργων. Ήμουν και εγώ στην Κόρινθο και πραγματικά οι ομιλίες που άκουσα με γέμισαν ελπίδα για το αύριο. Εύχομαι σύντομα η Χρυσή Αυγή να γίνει κυβέρνηση για να σωθεί ο τόπος!

Κ.Κ.



Κρατώντας τη Φλόγα της Πίστης άσβεστη

Κυβερνούν και καλοπερνούν και σπρώχνουν τους Έλληνες στην πλήρη  εξαθλίωση! Μετά το αίμα στην σύνταξη τους και στον μισθό τους, αρπάζουν τα σπίτια  και κατασχέτουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της μισθοδοσίας των. Αντιμάχονται κάθε λεπτό την ξενοφοβία, αδιαφορώντας για την κατάσταση που έφεραν στη πατρίδα μας. Υποτάσσονται στον ξένο παράγοντα, και μετατρέπουν την Ελλάδα σου σε οικονομικό προτεκτοράτο της διεθνούς τοκογλυφίας. Δεν καταγγέλλουν το γερμανικό κράτος ως φορέα διαφθοράς, δεν του ζητούν την άμεση έκδοση Χριστοφοράκου, ούτε διεκδικούν την καταβολή από την Siemens 2 δισ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο για τη ζημιά που έχει υποστεί. Δεν αποκαλύπτουν τις ευθύνες της Μέρκελ και των Γερμανών βιομηχάνων, που προβάλουν την λαθρομετανάστευση σαν λύση του δημογραφικού για τη γήρανση των ευρωπαϊκών εθνών. Δεν απαιτούν το κατοχικό δάνειο των 500 δισ. ευρώ. Μόνο η Χρυσή Αυγή κοίταξε κατάματα χωρίς φόβο τους απεσταλμένους των τοκογλύφων και απαίτησε την επιστροφή του κατοχικού δανείου, την έκδοση του προστατευόμενου Χριστοφοράκου και την καταβολή των χρημάτων που ζημιώσανε την πατρίδα μας. Τώρα οι Έλληνες γνωρίζουν ποιος υπερασπίζεται τα συμφέροντα τους. Ας πράξουν το χρέος τους τόσο για τους ίδιους όσο και για τις επόμενες γενιές.
Σ.Μ.
Επεκτείνουν τον εποικισμό της Κύπρου με τους αγωγούς του “νερού της ειρήνης”

Δεν έχουμε πιάσει ακόμη πάτο, το ξέρετε; Πάτο θα πιάσουμε όταν οι μισθοί και οι συντάξεις φθάσουν τα 300 ευρώ που κοντοζυγώνουνε. Πάτο θα πιάσουμε όταν θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας και υπάλληλοι των "σωτήρων" που μας έφτασαν εδώ που φτάσαμε. Πάτο θα πιάσουμε όταν φύγει όλο το νέο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό και στην Ελλάδα θα μείνει τι; Oι ηλικιωμένοι και οι λαθρομετανάστες. Εγώ από την πατρίδα μου δεν θα φύγω και ας μείνω μόνη να τρώω πέτρες!
Χριστίνα Λ.
Το αιμοσταγές τουρκικό κράτος θερίζει τις θύελλες της ισλαμικής τρομοκρατίας που έσπειρε


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-3-iouliou-2016#ixzz4DKmaUTbJ