Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κοτζιάς αποδέχτηκε τις συζητήσεις για τους «τσάμηδες» στα Τίρανα!

Τα αποκαλυπτήρια του Κοτζιά έκανε ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος της αλβανικής συγκυβέρνησης, σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στα Τίρανα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος PDIU «εφόσον η ελληνική πλευρά δεν τόλμησε στα Τίρανα να αρνηθεί την εισαγωγή του Τσάμικου στην κοινή ατζέντα από το πλευράς του υπουργού Εξωτερικών που το χαρακτήρισε ως "θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών" στην κοινή συνέντευξη Τύπου και στη συνάντηση στο πανεπιστήμιο Τιράνων ή από πλευράς του Πρωθυπουργού Ράμα, του Προέδρου της Δημοκρατίας Νισάνι και του αρχηγού της αντιπολίτευσης Μπάσα, προσπαθεί τώρα να το κάνει εξ' αποστάσεως από την Αθήνα».

Αυτό που λέει ο Αλβανός, κοινώς, είναι ότι ο Κοτζιάς παρά τις δηλώσεις του δέχτηκε τις συζητήσεις για το λεγόμενο ζήτημα των «Τσάμηδων» και δεν αντέδρασε στην εισαγωγή του στην ατζέντα των συζητήσεων. Επιπροσθέτως ο Αλβανός κατηγορεί τον Κοτζιά ότι ψεύδεται, αναφερόμενος στις μετέπειτα δηλώσεις του που αρνούταν την όποια συζήτηση για το ζήτημα.
Σπεύδει μάλιστα να προβεί και σε απειλές λέγοντας: «Το τσάμικο ζήτημα λύνεται ασφαλώς στο πλαίσιο των διεθνών νομικών κειμένων και σε διμερή βάση. Σε περίπτωση όμως», που η ελληνική πλευρά δεν επιθυμεί να το λύσει σε διμερές πλαίσιο, τότε ας ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τόσο ένα κοινό μέτωπο όλων των θυμάτων της γειτονικής χώρας, εθνικά καθαρής, όσο και μια έντονη διεθνοποίησή του. Εμείς δεν αισθανόμαστε περιθωριακοί, αισθανόμαστε ασφαλώς πιο ισχυροί, όταν οι εκπρόσωποι των θεσμών μας, σεβόμενοι το Ψήφισμα για το Τσάμικο, κατέστησαν σαφές στην ελληνική πλευρά ότι το θέμα αυτό δεν θα φύγει από την ατζέντα των διμερών σχέσεων μέχρι την πλήρη επίλυσή του».
Ποιοί είναι, όμως, οι «Τσάμηδες» στους οποίους συνεχώς αναφέρονται οι αλβανοί; Πρόκειται για τους συνεργάτες των οθωμανών κατακτητών, «τουρκάλβανοι» όπως αναφέρονται από τους αγωνιστές της Επαναστάσεως, που αποτέλεσαν τους χειρότερους βασανιστές και πολέμιους των Ελλήνων. Αργότερα, οι απόγονοι αυτών προσπάθησαν να επανέλθουν και πάλι ως κατακτητές με τον Ιταλικό Στρατό κατοχής.
Συνεπώς αντί να θέτουν θέμα «Τσάμηδων» και περιουσιών, καλό θα ήταν να τεθεί θέμα αποζημιώσεων για να πληρώσουν οι αλβανοί τα «ανδραγαθήματα» των προγόνων τους και να τους κοπεί το θράσος να τολμούν τέτοιες προκλήσεις εις βάρος του Ελληνισμού.
Διαβάστε επίσης: Κοιμάται τον ύπνο του διεθνιστή ο Κοτζιάς: «Ορισμένοι προσπαθούν να χαλάσουν το καλό κλίμα με τους αλβανούς»!
Στην Γαλλία έφτασαν οι προκλητικοί αλβανοί, διεκδικώντας αναγνώριση της γενοκτονίας (!) των “τσάμηδων”!