Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Σταλινικός αποκλεισμός των φορέων που πρότεινε η Χρυσή Αυγή στην συζήτηση για τον αναπτυξιακό νόμο - ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μια φορά είδαμε πως οι Συριζαίοι και συνολικά τα κοινοβουλευτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία.

Η προεδρεύουσα της επιτροπής Καφαντάρη, παραβαίνοντας τον κανονισμό, δεν κάλεσε κανέναν από τους φορείς που πρότεινε το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, ώστε να παραστούν στην συνεδρίαση για τον αναπτυξιακό νόμο.

Μάλιστα η προεδρεύουσα επικαλέστηκε ένα ανύπαρκτο άρθρο του κανονισμού της βουλής και έθεσε τους φορείς που πρότεινε η Χρυσή Αυγή σε ψηφοφορία με αποτέλεσμα όλοι οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου να καταψηφίσουν, ενώ δεν έγινε το ίδιο για τους φορείς που πρότειναν τα άλλα κόμματα. Κάτι το οποίο καταδεικνύει πως πρόκειται για μια προσχηματική και πλήρως στημένη από τα κόμματα της φαυλοκρατίας διαδικασία.  
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν και απαίτησαν από το προεδρείο να παρουσιάσει το άρθρο με το οποίο απέκλεισε τους προτεινόμενους φορείς, πράγμα το οποίο δεν έπραξε και διέκοψε την συνεδρίαση με συνοπτικές διαδικασίες.
Επισημαίνεται ότι, οι φορείς που κάλεσε η Χρυσή Αυγή αφορούσαν μικρές επιχειρήσεις, γιατρούς και δικηγόρους, που πλήττονται βάναυσα, όπως και κάθε επαγγελματικός κλάδος, από τα εθνοκτόνα μνημόνια.