Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Είδαμε την εβδομάδα που πέρασε το Ελληνικό πολιτικό θέατρο του παραλόγου. Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 20 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου στην εκδήλωση που έγινε στο Ελληνικό κοινοβούλιο, έδωσε το παρόν όλο το διεφθαρμένο και ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό. Εκεί και ο Αλέξης Τσίπρας που έχει επιτυχώς αντιγράψει τον Ανδρέα και στην παραμικρή του λεπτομέρεια κερδίζοντας έτσι ψηφοφόρους του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Εκεί και ο Κώστας Σημίτης, τα πολιτικά εγκλήματα του οποίου βιώσαμε όλοι (τραγωδία στα Ίμια, παράδοση Οτσαλάν, κλοπή στο χρηματιστήριο, είσοδος στο Ευρώ και πολλά άλλα).
Σε κάποια άλλη σοβαρή χώρα ο εν λόγω πολιτικός θα έπρεπε να είναι φυλακή. Εκεί και ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος και ο Βύρων Πολύδωρας που υποτίθεται ήταν πολιτικοί αντίπαλοι του Ανδρέα. Τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο στο κοινοβούλιο η Νέα Δημοκρατία πολεμούσε για τα μάτια του κόσμου και μόνο για την καρέκλα.
Ο πολιτικός Ανδρέας ήταν πολύ καλός για τις ΗΠΑ την δουλειά των οποίων την έκανε τέλεια. Έχοντας υπηρετήσει την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και έχοντας την φιλία μιας ομάδας Εβραίων καθηγητών του Μπέρκλευ, στάλθηκε μετά την μεταπολίτευση στην Ελλάδα με σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των Αμερικανών στην περιοχή. Εξάλλου όλη του η οικογένεια τυγχάνει να έχουν Αμερικανική υπηκοότητα. Την παραμονή του στην εξουσία ο Ανδρέας την εξαργύρωσε με διορισμούς κομματικών στελεχών στο Δημόσιο, συντάξειςεαμιτών, ρουσφέτια, διόγκωση του Δημόσιου χρέους, οικονομικά σκάνδαλα και τέλος έβαλε στην πολιτική ζωή τα προσωπικά του θέματα όπως αυτά της υγείας του, το διαζύγιο και το γάμο του με την Δ. Λιάνη. Όλα αυτά στοίχησαν οικονομικά στους  Έλληνες. Αυτοί οι πολιτικοί έφεραν την Ελλάδα στην τελευταία θέση στην Ε.Ε, αυτό το πολιτικό προσωπικό ξεπούλησε τα Εθνικά θέματα. Αυτό το πολιτικό σύστημα όταν πρόκειται για την επιβίωσή του χρησιμοποιεί πρακτικές μαφίας όπως συνέβη με την μόνη πολιτική δύναμη που τόλμησε να ορθώσει ανάστημα εναντίον όλων αυτών με την Χρυσή Αυγή.
Με Τιμή
Γιάννης Π.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν στην Τρύπα της Τατάρνας από τους κομμουνιστές - Φωτορεπορτάζ

Η μουσουλμανική μηχανή προπαγάνδας που χρηματοδοτείται από την Τουρκία, λέει ψέματα. Ισχυρίζονται ότι υπάρχουν 300.000 Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μόνο 30.000, ενώ οι υπόλοιποι είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες. Ο μουσουλμάνος Πρόεδρος της Αθήνας Ναΐμ Ελγαντούρ που έχει δεσμούς με την απαγορευμένη ισλαμική αδελφότητα στην Αίγυπτο πλασάρει αυτά τα ψέματα καθώς και ο Javed Aslam ο Πακιστανός πρόεδρος ο οποίος καταζητείται στο Πακιστάν για εμπορία ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν απευθείας εντολές από την τουρκική μυστική υπηρεσία. Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν τζαμιά και νόμο της σαρίας πρέπει να πάνε πίσω στις χώρες τους.
Γ.Γ.
Και ο κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος κλαίει για το BRexit: Έντρομοι οι διεθνείς τοκογλύφοι εμπρός στην επέλαση των Εθνικιστών! 

Εμείς ως χώρα δεν έχουμε επιχειρήσεις, δεν παράγουμε-κατασκευάζουμε τίποτα σοβαρό που να εξάγουμε, τί θέλουμε σε αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση; Η οποία έγινε για να πουλάνε πιο εύκολα αυτοί που παράγουν (όπως Γερμανία, άντε και Γαλλία - Αγγλία), για να μην έχει το δικαίωμα κάποια χώρα της ΕΕ να βάζει δασμούς εάν αυτό που εισάγει παράγεται σε άλλη χώρα της ΕΕ. Πως θα ζήσει λοιπόν το κράτος Ελλάδα, από δάνεια; Πως θα πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, πως θα κάνουμε κοινωνικές λειτουργίες; Βέβαια αυτό κανείς πολιτικός μας, κανένας δημοσιογράφος μας δεν το αναφέρει, μήπως θέλει πολύ μυαλό για να γίνει αντιληπτό;
Και μήπως, ότι παράγει η Γερμανία κατασκευάζεται στην ΕΕ και όχι πχ. στην Κίνα; Μέχρι και τα φάρμακα, η Γερμανική Bayer στο Μπαγκλαντές τα φτιάχνει, είναι φυσικό λοιπόν τα δικά μας που φτιάχνονται στην Ελλάδα να είναι πιο ακριβά από τα "Γερμανικά". Αλλά στα φάρμακα αυτά δεν μπαίνουν δασμοί, έρχονται στην Ελλάδα χωρίς να έχουν επιβληθεί δασμοί, αφού τα κέρδη πάνε στην Bayer που είναι Ευρωπαϊκή εταιρεία. H Eλλάδα πρέπει να γίνει αυτόνομη και ανεξάρτητη και να αρχίσει να παράγει είτε εντός της Ε.Ε. είτε εκτός, οι Έλληνες πρέπει να ζήσουν και κανένα πολιτικό κόμμα πλην της Χρυσής Αυγής δεν κάνει λόγο για επιστροφή στην εθνική παραγωγή.
Με εκτίμηση
Πέτρος Μ.
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

Σχέδιο εισβολής στις κατοικίες των Ελλήνων εκπονούν οι Συριζαίοι